| ionutchiriac222 a întrebat:

Vi se pare normal ca partenerii să aibă acces la conturile lor de Instagram de exemplu? Mie mi se pare că este un fel de lipsă de încredere... Acum aș vrea să văd și părerile voastre

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prostie, trebuie sa fi terminat sa faci chestia aia, plus bătaia de cap ca la un moment dat te desparti de persoana respectiva și trebuie sa schimbi parolahappy

| alisa201921 a răspuns:

Dacă a fost vreo scăpare din partea unui partener, gen înșelat, pai da mi se pare normal. Dar așa simplu la început de relație, de la nimic, nu

| Frank51 a răspuns:

E chestie ce ține de relație. Unii vor acces alții nu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E lipsa de încredere

| 120bulevard a răspuns:

Mai taceti ma drc cu lipsa voastra de incredere, voi dormiti in acelasi pat, mancati la aceeasi masa, va fteti in acelasi pat si va e frica sa dati parola unui cont de Instagram ca vezi domne "intimitate", inseamna ca aveti ceva de ascuns si sunteti niste lachei flausati, nu e nicio lipsa de incredere, daca ti-o cere i-o dai si vice versa

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru 120bulevard):

laughing)
Sau poate nimeni nu își dorește să își bage una/ unul coada în conversațiile purtate cu mama, sora, fratele, prietenii, etc.
O persoana dacă vrea te inseala și cu tine de mana, asa ca este stupid ce spui.

| haileewatson a răspuns:

Nu e normal.

| 120bulevard a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Sau poate nu e o persoana de ultima speta si nu te inseala deloc, de asta ce mai zici? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru heypers:

(Nu stiu de ce ma ignora, nici nu stiu cine e acest om. Dar ma bucur ca a stiut el/ea, se pare ca s-a simtit miscat de prezenta mea aici)

Vere, se pare ca nu ai inteles intrebarea.
Da, este lipsa de incredere sa ajungi pana in punctul in care sa iti controlezi partenerul ca la scoala.

De ce dumnezo vrei sa ai acces asupra intregii lor activitati pe social media?
Ca sa nu te insele.
Dar de ce ai crede te-ar insela?
Pentru ca ai o lipsa de incredere.

Nu este un rationament atat de dificil de inteles.
Daca vrei sa verifici pe cineva, nu ai incredere in el.

"inseamna ca are ceva de ascuns"
Asta suna a ceva ce un om delulu si fara lipsa de incredere in incredere in partener ar spune.
Doar pentru ca esti intr-o relatie, nu inseamna ca ai dreptul la toata viata acelui om. Calmeaza-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, e lipsa de incredere.

Daca ai avea incredere in acea persoana, nici nu te-ai gandi la ce fac ei pe net. Asta e increderea.
Plus ca daca va departiti, acel partener iti poate lua pozele arhivate sau sa te santajeze cu conversatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 120bulevard):

Ba sa stii ca ai dreptate. Va fwteti, va spuneti orice unul celuilalt, dar domne... Nu parola. pai ce **** sa vada cum vb ea cu masa sau nu stiu ce prietena, sau sa vada ea cum se injura el cu tovarasii de bere. Parola o ti secreta doar daca ai ceva de ascuns.

Nu știu, vorbesc din punctul meu de vedere.
Nu mi ar face placere sa știe partenerul meu pana și " dramele" vieții mele, ca nu totul se învârte în jurul lui( ex: momentele depresive), sa știe despre dramele prietenei mele, sa știe certurile cu părinții sau discuțiile despre membrii familiei ce nu îl privesc.
Efectiv da, o persoana fie are încredere în mine, fie zboară, nu am nevoie de o persoana care sta cu frica și gelozie ca ma fura altul.

| 120bulevard a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Dar cine a spus ca trebuie sa le stie? big grin. Vezi ca aici ai cam incurcat merele cu perele, eu am spus doar de datul parolei ci nu vazutul mesajelor big grin. Daca el e taran sa se uite in conversatiile dintre tine si maica-ta e problema lui, eu unul n-as face asa ceva, asta mai de graba este doar un test de transparenta, din vorbele tale denota faptul ca tu nu ai incredere in partenerul tau fiindca mergi pe premiza ca ti-ar citii tie mesajele confidentiale big grin mai pe romaneste, hotul striga hotul

Ma refeream strict la umblatul în telefon, ok parola ca parola ( eu o am persoanal de ani de zile) și asta strict pentru ca da, nu am încredere în alte persoane.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu, nu mi se pare normal.Sa ceri asa ceva de la celalalt denota o nevoie de control care incepe sa intreaca limitele sanatoase.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru alisa201921):

Nu mi se pare normal in nici o circumstanta sa lasi pe cineva sa te verifice/controleze la orice aspect al vietii tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Eu cred că este mai mult decât o lipsă de încredere, cred că este vorba și despre posesivitate, frica de a pierde, tendința de a controla, stimă de sine scăzută și multe răni emoționale precum și capcane mentale

Într-o relație n-are ce să caute un comportament ca ăsta, dacă ceva e în neregulă la modul că îți dă toate motivele să cercetezi atunci da zicem că mai e cum mai e, dar și atunci n-o faci pe față ci cercetezi în secret

Clsr e un comportament care ori se oprește ori nu puteți merge mai departe

Depinde foarte mult despre ce este vorba și dacă continuați așa o să vă consumați reciproc până o să vă îmbolnăviți și în orice caz doar bine n-o să vă fie din asta