Ai 16 ani, ești tânăr. Tu trebuie sa îți recapeți încrederea în tine, de asta poate ca devii sau pari ciudat într-un grup. Înțeleg ce zici. Eu zic asa, ca să ai încredere, începe sa investești în tine. Sa fii cineva. Uite, apucă-te de mâncat sănătos, alergat sau chiar sala. Îngrijește-te mai mult, atât cât îți permiți tu. Învață la școală, da-ți interesul. Colegii tai vor avea motive sa stea lângă tine sperând ca îi vei ajuta cu ceva. Nu-ți mai plânge de mila și fa ceva pentru tine. Nu pierde vremea la pc, fa tot timpul ceva productiv pentru tine. Sper ca te-am ajutat
Te înțeleg, am trecut, trec prin aceeași situație, doar că puțin mai diferită, implică probleme neurologice și tulburări psihice descoperite atunci la 16 și acum la 22 ani, iau pastile pentru cele neurologice și urmează să merg la o clinică pentru cele psihice, nu dau sfaturi, nu o să îți zic că trebuie să faci x lucru, nici eu habar nu am ce o să fac, oricum is pierdută în spațiu, dar voi încerca și acolo, vedem care-i faza, doar voiam să știi că nu ești singur, suferim împreună }}
Nu cauta un grup, caută un baiat care este mai introvertit și apropiere-te de el, deveniți prieteni. O sa vezi ca o sa fie mai ușor sa treci peste toate cele dacă ai pe cineva care te înțelege, nu un grup
Mda. dar nu gasesc pe nimeni
Nu ai găsit până acum pe nimeni.
Căutarea trebuie să fie metodică și organizată, și continuă.
M ai descris pe mine numai ca eu am 14 ani dar cand n-ai ce face n-ai ce face