| Ciufiiiiiiix a întrebat:

Voi credeti ca lipsa parintilor ma face asa?
adica inainte eram nu stiu...mai buna
dar dupa ce am realizat ca am fost practic lasata singura cu bunica, e nasol sa stai 10 ani fara ai tai langa tine
urasc faptul ca de 8 martie nu am cui sa spun la multi ani "mama"
as vrea sa vina si ei acasa sad
poate daca ar veni sa stea cu mine 1 an macar nu mai mult
s-ar schimba acest comportament de fata "dura"
voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Azazea a răspuns:

Nu cauta acum simpatie pentru ca nu o vei primi, ti-am citit si restul intrebarilor, si se vede ca esti o persoana de tot rahatul, ca sa nu zic altceva, si orice ai face, si orice ai spune, tot aceeasi persoana rea si egoista si ingamfata vei ramane, tot te laudai in celelalte intrebari ca au plecat parintii tai in strainatate si ca ai bani si ca esti mai buna decat "toate persoanele sarace" de langa tine, si na, stii tu ce ai mai spus, asa ca sa nu aud nici un pâs de la tine, sincer nu esti singura care are parintii plecati in strainateta, nu esti singura care are bani, nu inseamna ca trebuie sa te comporti asa, si da, e adevarat ca sunt oameni mai saraci dar nu inseamna ca esti mai buna decat ei, sunt oameni care au mai multe de oferit decat tine chiar daca nu au bani.Pana la urma cine ar vrea sa fie prieten cu o persoana ca tine, nici cu toti banii din lume nu ai putea sa iti cumperi prietenii, si chiar daca sa zicem ca ai avea niste indivizi cu care sa iti petreci timpul, sigur ar sta cu tine sa profite de tine si nu ti-ar fi alaturi niciodata la greu, nu ar fi prietenii tai in nici un caz, sincer chiar imi pare rau de tine ca ai ajuns asa, cine stie poate chiar erai mai de treaba cand aveai parintii acasa, dar nu stiu daca era pentru ca erau ei acasa, sau pentru ca nu aveai atatia bani. In sfarsit, esti o persoana oribila sincer, si sper sa iti dai seama de greselile tale, si sa nu te mai comporti cu superioritate pentru ca nu esti cu nimic superioara nimanui. Pa pa.

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună Ciufiiiiix!
Eu îți zic că orice lipsă a unei rude de gradul 1 ne poate face diferiți!
Nu ești o ciudată!
P.S.:Stai liniștită o să vină ei dacă le comiunici!

| CeaCuMasca a răspuns:

Nu, unii oameni sunt pur și simplu idioți, no matter what. Și cu babacii acasă, și fără, tu vei fi mereu un om cretin, grețos.

| Dydy112 a răspuns:

Heii. Lipsa parintilor e dificila si poate schimba oricui comportamentul. Starea ta de,, dura,, este un fel de razbunare a subconstientului. Cu vointa te vei schimba, desigur poti vorbi cu ai tai sa se intoarca. happy

| MenInShadow a răspuns:

Si... de ce nu le spui?
Orice parinte care-si iubeste copilul face tot ce-i mai bun pentru a-l face fericit.
Te-or fi lasat ei pe tine singura atata timp pentru binele tau, dar sa vina sa stea si cu tine, asta e lucru obligatoriu...
Spunele ca iti este dor de ei si ca vrei sa stea si cu tine.

| AnnaAnnne a răspuns:

Buna,realizez ca treci printr.o situatie foarte grea si lipsa parintilor aduce foarte multe dezavantaje, de obicei copilul incearca sa faca anumite lucruri rele ca sa le atraga atentia si sa vina la ei in tara inapoi, ii ignora, n.am trecut prin asa ceva dar era sa trec si din fericire pana la urma nu s.a intamplat asta si doar gandul ca pleaca si te lasa e ingrozitor,spune.le te rog frumos ce simti, spune.le ca ai nevoie de ei acum banuiesc ca esti si adolescenta ai nevoie de o mama careia sa.i spui anumite lucruri pe care ti.e mai greu sa le discuti cu o bunica sau roaga.i sa te ia cu ei sa traiti impreuna acolo unde locuiesc si ei, ce zici de asta? Imi pare sincer rau pentru tine, dar cu mai mult decat cu un amarat de raspuns chiar nu te pot ajuta din pacate!sad O sa reusesti tu ai sa vezi, doar fi increzatoare!

| AllIWant4ChristmasIsU a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. Nu sunt in situatia asta, dar pot sa-mi imaginez cum e ca parintii sa nu fie langa tine in momente importante si chiar in viata de zi cu zi. Da, e normal ca daca parintii ar fi langa tine nu ai mai fi "dura", dar incearca sa te acomodezi. Refugiaza-te in muzica, hobby-uri de-ale tale si gandeste-te totusi ca o ai alaturi pe bunica ta. Sa nu te gandesti niciodata sa faci vreo prostie pentru ca nimic pe lumea asta nu merita plata cu viata:*. Crede-ma! Iti doresc un viitor frumos si sarbatori fericite love struck. O sa vezi ca Dumnezeu niciodata nu ne uita, desi la un moment dat asa ai impresia. Funda :*?

| eneandra77 a răspuns:

Spune-le ca te simti singura!

| EmaS a răspuns:

Faptul ca esti departe de parinti isi pune amprenta pe psihicul tau. Poate ca tu nu realizezi, dar in interiorul tau te simti parasita, lipsita de valoare si semnificatie. Din pacate pentru pentru multi adolescenti parintii sunt nevoiti sa plece in strainatate din cauza situatiei precare din tara noastra. In perioada cand tinerii au mai mult nevoie de sfatul parintilor de sprijinul lor.Trebuie sa intelegi ca ei fac acest sacrificiu de dragul tau si ca nu le este usor.Trebuie sa incepi sa citesti din Biblie si sa te rogi si pentru ei si pentru tine.Vei simti dragostea lui Dumnezeu care te va schimba.Tu trebuie sa iti schimbi atitudinea.Http://www.gazetaromaneasca.com/......vzutq.html

| Irena97 a răspuns:

Eu cred ca esti rea de la natura. Ti-am vazut o intrebare in care iti bateai joc de una care nu are bani, tableta si altele. Ma mir ca mai vrei acum sa fii compatimita. Ai un dispret profund pentru ceilalti.
Iti meriti nefericirea.

| EmaS a răspuns (pentru Azazea):

Daca nu poti sa zidesti cu cuvintele tale sa ajuti, sa aduci mangaiere, de ce mai postezi, doar ca sa demonstrezi ca esti mai rea decat ea?

| Mareacluj a răspuns:

Lipsa parintilor=lipsa educatiei. Tu nu esti educata, tu nu stii care sunt valorile vietii, tu nu simti, nu poti intelege pe cineva, nu ai compasiune. Tu stii doar sa razi de ceilalti folosindu-te de faptul ca ai bani (pardon, parintii tai au bani). Din oamenii cu bani pe care i-am intalnit, pot spune ca cei care s-au nascut in familii cu bani (dar bani obtinuti prin munca de birou, nu prin spalat de babe sau cules capsuni) sunt educati, intelegatori, stiu sa faca diferenta intre bine si rau, stiu sa se comporte. Cei parveniti, in momentul cand s-au vazut trecuti dintr-o stare matariala deplorabila la una buna, nu mai pot vedea cine sunt si ca de fapt nu sunt cu nimic mai presus ca ceilalti, ci din cauza comportamentului lor, dimpotriva. Cand vei reusi prin fortele tale proprii, nu prin banii parintilo, sa ajung cineva, adica sa ai niste studii, un serviciu respectabil, atunci sa privesti oamenii de sus. Dar iti spun un lucru:cei care reusesc asta prin fortele lor, vor fi suficient de educati, inteligenti si deschisi la minte ca sa stie -printre altele- sa se comporte cu semenii. Sincer nu te vad bine si exact cum spunea cineva mai sus, comportamentul asta al tau, faptul ca privesti lumea cu superrioritatea pe care de fapt chiar nu o ai, te distruge, in sensul ca pariez ca nu ai un prieten pe lumea asta care sa-ti fie aproape la greu si toti din anturajul tau, daca exista, se folosesc de tine doar.Am citit celelalte postari ale tale si mi-am dat seama ca obisnuiesti sa faci mult rau in jurul tau. Cei de aici te-au invata numai de bine, eu in locul tau as medita mult pe chestia asta si as schimba ceva la mine inainte sa fie prea tarziu. Pentru ca intr-o zi, toate astea pe care le faci, o sa-ti iasa pe nas. Prin intrebarea asta prin care cersesti de fapt atentie si compasiune sa stii ca nu impresionezi prea mult, nu se va schimba nimic daca vin ai tai acasa, probabil si ei sunt tot ca tine, probabil daca vin acasa sunt plini de aere fata de vecini si restul lumii. Daca iti dai seama greselile pe care le faci si vrei s ate schimbi, poti sa o faci singura. Insa ma indoiesc ca o vei face!

| Irena97 a răspuns (pentru Azazea):

Da, asa e " saraca fata bogata" vrea acum consolare.Isi spune dura dar de fapt e rea si atat. Poate vrea sa se scuze pe aici pentru rahaturile pe care le-a scris, dar nu are cum.Imi place cum ai vazut in detaliu portretul acestei distruse.
Depinde de ea daca invata din el.

| Irena97 a răspuns:

Uite ce reactie. Ce treaba au parintii mei cu raspunsul? Asta arata ca nu accepti nici sa fii criticata si nici nu vrei ajutor practic, ci doar sa ti se cante in struna.
Cum ziceam, distruso.

| Irena97 a răspuns (pentru EmaS):

Esti tu idealista. Unii au nevoie si de dusuri reci, nu de mangaieri.

| EmaS a răspuns (pentru Irena97):

Eu cunosc mai multe cazuri in care copiii sufera psihic si emotional pentru ca cresc fara sa aiba parintii langa ei. Unii recurg la gesturi extreme.Si daca intru aici, vreau cu adevarat sa ajut.

| oty2001 a răspuns:

Ai dreptate.
dar sunt sigura ca ei te iubesc si ca tu esti o fata speciala

| Paulla a răspuns (pentru Irena97):

De cele mai multe ori duşurile reci venite de la nişte străini ori n-au nici cel mic efect ori îl provoacă şi mai mult pe cel pe care-l încercau să-l liniştească. O palmă morală bună pot da doar foarte puţine persoane.

| Girl951 a răspuns:

Deci,nu pot sa te suport laughing Fata "dura"? chiar crezi ca esti dura jignindu-i si discriminandu-i pe altii? esti doar o fufa proasta, o boraca de 15 ani, care ti-am zis..nu merita nimic, decat un scuipat intre ochi. Maturizeaza-te fetito!

| Azazea a răspuns:

Daca nu poti vedea adevarul, nu mai jigni oamenii, intr-o zi o sa ai de suferit din cauza asta, inca esti mica si nu iti dai seama...desi sper sa iti vina mintea la cap.

| Azazea a răspuns (pentru EmaS):

Daca ai vedea adevarul, ca si mine, nu ai mai spune asta,
uitate pe profilul ei si vezi celelalte intrebari, si apoi vezi cine are dreptate.

| Azazea a răspuns (pentru EmaS):

Si pentru informatia ta si eu am crescut fara parinti de cand eram destul de mica, nu iti voi da detalii pentru ca nu are rost, dar ceea ce vreau sa spun este ca acest lucru nu m-a facut sa fiu ca acest personaj, asta e viata, ea inca are noroc ca amandoi traiesc si vor ce e mai bun pentru ea, iar ea isi bate joc de viata ei si de viata celor din jur, este alegerea ei, asa ca nu mai incerca, nu ai de ce. daca vrea sa se schimbe o poate face si singura nu are nevoie sa cerseasca mila, pe care sincer nici nu o merita.

| VIP3r a răspuns:

Ce iti pot recomanda este sa iti acorzi o ora la cateva zile, cand ai timp si vei considera de cuviinta si sa iti faci o autoanaliza a faptelor si reactiilor din ultima vreme, vezi ce ai facut rau si ce nu, dupa care incerci sa corectezi greselile.

Consider ca aceasta este cea mai buna optiune spre a-ti forma caracterul, nu cred ca jignirile aduse tie sau de tine au vreun rost, in fond nu ajuta la nimic, caracterul tau trebuie schimbat iar cel mai bine poti face tu insati asta, cu calm si rabdare.

Alegeti cu grija cercul de prieteni, unii te pot ajuta dar majoritatea nu o vor face fiindca nu le pasa sau asa sunt si ei.

Invata sa te bucuri de micile placeri ale vietii, precum clipele petrecute alaturi de cineva drag, reusita ta pentru ceva ce ai muncit mult timp, frumusetea unei flori sau orice altceva crezi de cuviinta, nu conteaza ce tip de telefon ai sau ce tableta ai, nu astea iti aduc fericirea.

In legatura cu colega ta, daca nu o poti ajuta sau nu poti vorbi cu ea cel mai bine e sa nu o bagi in seama, nimeni nu merita sa fie luat in ras.

A, si sa nu uit, iti recomand ca atunci cand faci ceva, sa te pui in locul celuilalt, daca ti-ar placea continua, daca nu e momentul sa te opresti.

Sper ca ti-am fost de folos, multa bafta mai departe.

| cristi202 a răspuns (pentru CeaCuMasca):

Sti ca de regula ii privim pe cei din jurul nostru prin prisma a ceea ce suntem noi insine de fapt? Eu nu cred ca ea este cum ai descris-o tu. ci mai degraba tu o vezi asa.

| cristi202 a răspuns:

E posibil. Inseamna enorm sa ai caldura sufleteasca a familiei mereu alaturi de tine. Se zice ca in primul an de viata, lipsa dragostei materne poate aduce schimbari ireversibile in psihicul copilului, deci poate fi vizibila lipsa mamei de linga copil in comportamentul acestuia.
Cu ai tai ai vorbit despre asta. Banuiesc ca, cel putin telefonic, mentinati contactul. Spune-le cind vorbesti cu ei ce te doare. Spune-le ca ti-e foarte grue fara ei, si ca te-ai schimbat din cauza asta, si nu in bine. Si poate ii vei convinge sa vina acasa, sau sa te ia pentru o perioada pe tine la ei.

| Alejandra4785 a răspuns:

IN aceeasi situatie sunt si eu de 7 ani stau cu bunica mama mea e plecata in Spania, iar eu am ramas cu bunica, insa eu am un comportament mai dezordonat cand ma enerveaza cineva le raspund pe un ton destul de dur, bunica mea nu a stat sa se ocupe de educatia meainsa ii multumesc ca m-a crescut cu bune cu rele, si eu as vrea sa stau cu ambii parinti dar ei insa sunt despartiti,sad iar mama e in Spania