Da, dar unii s-au împăcat doar pentru copii, nu și pentru a reaprinde flacăra dintre ei. Păcat că singurii care suferă sunt copii. Totuși, depinde și motivul despărțirii. Însă, uneori, ciorba reîncălzită nu mai are același gust.
Infidelitatea multipla ar fi cauza. Ea este cea inselata.
Adriana bahmuteanu cu raposatul prigoana de 5 ori....si Elizabeth Taylor 7 soti, 8 casatorii - Iubirile lui Elizabeth Taylor - PRO CINEMA
Eu am fost înșelată și nu am putut trece peste aceasta dezamăgire. Am lăsat un loc liber acolo unde nu m-am simțit apreciată. Consider că el a făcut o alegere, eu nu am fost suficient de buna pentru el sau pur și simplu nu a fost să fie. Cu copii e altceva. Sunt multe sacrificii făcute pentru ei deoarece părinții sunt modelele lor și ei au de suferit. Dar, cum poți sta langa un om care a preferat să atingă alt corp știind că te are pe tine acasă? Bineînțeles, se poate discuta mult. În situația mea, el a vrut să ne împăcăm, dar eu am spus că omul care calca strâmb o dată, o sa calce și a doua oară, și a treia etc.
Exact... cate șanse nu și-au dat... De câte ori nu au vrut să aibă parte de iubire. Din nefericire, unii sunt nehotărîti cu starea lor familiala. Dar se știe și sfârșitul acestor încercări de a repara greșeli. A rămas Adriana cu răposatul Bahmuțeanu? De multe ori, trebuie sa înveți să o iei de la 0.
Lumea vedetelor e asa cum e. Face parte din schimbabilitate. Mai degraba am intrebat daca stiti voi cazuri personale, iar daca stiti cum s-a solutionat...
Puteti decide de comun acord ca aveti o casatorie deschisa.
Cand se gusta din mar nu prea mai e cale de intoarcere (decat cu ambitie si vointa de otel). E mai usor sa spui NU din prima, decat ulterior.
Da, stiu cateva cupluri din viata noastra, a oamneilo de rand nu a vedetelor, care au incercarat impacari de mai multe ori, mintindu-se pe ei insisi, fiindca omul nu se schimba niciodata, indiferent cat promite si incearca, facand eforturi sa se prefaca pana la un anumit punct cand isi da arama pe fata si de data asta divortul este iminent si definitiv.
Da, știu foarte sigur!
După ce au divorța băieți (nepoți mei) au răms fără tatăl lor o vreme destul de mare!, iar după sau împăcat, iar acum îs fericiți cu Adevărat au devenit o familie!
Eu chiar îmi doresc cu Adevărat toți oamenii care au copii dintr-o relație să se împace să-și unească familiile lor și să lase ego-ul și orgoliul prostesc, fiindcă copii vor ajunge grav de rău, iar doi oamenii vor suferi unul după celălalt dintr-o prostie!
Sănt mulți oamenii, multe famili multe relație, multe prietenii, care dintr-o prostie! copilăresc! mai fiind și tot o dată ego-ul și orgoliul care orbește mintea ochii omului, și alte prosti care mai vin și din partea altor "oamenii" care se apucă ei să-și dea cu presupunerile lor tâmpite! Ce încurajează! Ambi parteneri să se despartă și dezbină, EU AM VĂZUT MULȚİ "OAMENII" DIN ĂȘTİ! se bagă în familile la oamenii! Și distrug căsniciile, relațile, familile la oamenii! pe ăștia am o ură recunosc!
Nu suport "omul" care se bagă în familia altor oamenii! Se bagă în relația altor oamenii Se bagă în prietenia altor oamenii! Pe ăștia nu-i suport deloc! Nu-și văd de treaba lor deloc "oamenii" ăștia mereu în goană după ceva mereu urmăresc ceva, mereu au ceva ei de "sfătuit" doi oameni! care au și ei o relație! normală ca tot omul!
Eu cred cu Adevărat din toată inima mea și tot sufletul meu.De asta se și ajunge la despărțire și înșelat! Fiindcă apare "oamenii" cu sufletul și inima întunecată și ăștia bagă între oamenii care au familie!, relație! urăciune aduc blesteme cu ei "oamenii" ăștia au ură pe oamenii! care au o familie normală, o relație normal, și ăștia nu suportă săi vadă pe alți oamenii! Mai fericiți cu Adevărat ca ei, iar asta îi demoralizeză! îi întristează faptul că alți oamenii! Pot fi fericiți cu Adevărat fără să facă ce fac ei!
Și când am spus ca "sfătuit" mă refeream! La faptul căi încurajează pe oamenii să se despartă! Săi dezbine! Că lasă fată găsești altul mai bun, sau lasă "frate" că are balta pește și pe când dincolo "prietenul" ăla nu știe cum să facă să-ți ia femeia, sau bărbatul! Ăștia sănt distrugători de familie și relați!