Și dacă nu îți răspunde niciuna la mesaje și nici măcar seen nu iei ce e de făcut?
Nu am zis ca este ok sa devii alcoolic, ci am zis ca este o alegere.
Temperamentul este tot din naștere. Personalitatea și caracterul sunt dobândite.
Coleric nu înseamnă neapărat nebun și de necontrolat. Pot fi persoane mai impulsive si tari la caracter cu bun simt și care se controlează dar dacă cineva este nesimțit cu ele, e normal sa mai întoarca foaia
E adevărat ca în realitate nu primești seen, ceea ce este un mare plus, dar hai sa fim serioși, nu primul contact decide destinul relațiilor.
În privința alcoolismului, exact, este o alegere...ca în situația homosexualității.
Mă gândesc așa, de femei vorbind acum, poate că unele au în sânge o cantitate mai mare de testosteron, de unde ar putea veni impulsul de "a domina"... E o simplă presupunere. Dar impulsurile noastre de cele mai multe ori ne înjosesc ca oameni, de aceea nu trebuie să le lăsăm să ne controleze...asta pentru că suntem mai presus de animale. Având în inimile noastre născute din Dumnezeu o altă "Lege", a libertății față de păcat, nu ne putem permite să trăim oricum, fiind victorioși în fața păcatului.
Toți ne-am născut în păcat.
Important e să nu murim la fel.
Crezi că Biblia este o Carte scrisă sub influență divină?
Da, e o relatie ca oricare, tot oamenii discuta, sunt tot aia din real, se pot forma prietenii, relatii fara absolut nici o problema, din contra pe net ai sansa sa cunosti mult mai multa lume decat in real, chiar si pentru prietenii, relatii, cu intalnire in real.
Ca oamenii sunt ai dracu, pai sunt aceiasi din real, in real nu se arata imediat, de aia zici maaaama online sunt numa rai si in real nu e chiar asa, ba e la fel, daca s-ar arata ca aici, nu o sa fie nici o diferenta.
Ca si la site de matrimoniale, e una cand in real daca cunosti 2-3 liberi la 30 ani sa zicem, si alta cand ai 150 de parteneri care vor acelasi lucru si anume relatie. Iti alegi dupa poza si altele, schimbati telurile si va intalniti, si poate iesi ceva frumos.
Nu zice nimeni sa o lalaie pe net 7 ani, acolo doar se cunosc.
Nu am contestat asta. Dar am o alta gândire. Biblia a fost tradusă. Biblia nu este completă ( exista și alte părți ce noua nu ne sunt oferite). Gândește-te că tu copiezi un text în engleză și îl dai pe translate. Îți traduce dar nu îți traduce perfect. Nu știu dacă ma fac înțeleasă dar sper totuși că înțelegi cât de cât ceea ce spun.
De acord, prin traducere se pierd unelele sensuri. Dar ce a fost nevoie pentru mântuirea noastră a ajuns până la noi. În Hristos avem viață.
Meh, nu conteaza prea mult inceputul ci relatia in sine. Nu scrie nicaieri unde trebuie sa inceapa o relatie
Nu folosesc expresia asta des, asta e prima dată când o folosesc pe site dar ce zice vulpea când nu ajunge la struguri? Că sunt acri
Sunt destui care și-au început relația online, relație serioasă cât și prietenie cu beneficii, ori pur și simplu așa au legat prietenii.
E vorba de o ustensilă și ce oameni folosesc acea ustensilă, cum o folosesc ei.
De ce e inventat netul? Să ne ajute.
Poate să ne facă și rău, evident, de aia trebuie să te educi cum să fii în siguranță, cum îl poți folosi mai bine și restul.
Sunt unele care au avut un final fericit asa ca datorita lor imi permit sa le privesc normale.
Eu am avut destule inca de la 17 ani de cand exista mircul,yahoo,chat Orange,toate au fost o mega pierdere de timp,gay cu user de fete,fete care au iubit in realitate,fete care se plictisesc,nimic serios,in mediul online nimic nu e serios, multi non lifer sunt, iti pierzi timpul aiureq, sincer vb doar urati au iubita pe net sau timizi, persoane non sociale, ceva matur nu gasesti
Cum mi se par mie acum, sau sa iti povestesc experientele mele?
Eu mi-am dat seama diferenta intr-ujn final. Intr-o relatie conteaza cum se simte celalalt fata de tine, cum reactioneaza la faptele si vorbele tale. Pe internet nu se vad lucrurile importante, aspectul fizic privit in lumina naturala in model 3D (pentru ca pozele le facem noi cum vrem, cu efecte, cu pozitia care ne face sa parem mai buni), apoi nu se vede miscarile fizice ale acelei persoane, cand ii comunici prin text, iarasi, nu iti aude vocea si tonul pe care raspunzi. Isi imagineaza emoticoanele trimise, acela nu este un om real. Persoana aceea te va imagina cum doreste, si apoi cand te va cunoaste, va fi dezamagit ca nu esti ca in visele care le avea.
Deci, asemenea relatii sunt de copii care nu pot face fata la o scena reala.
In viata reala poate rade sau te plezneste, asa ceva nu vedeai daca nu iti dadea emoticonul. Pe net scrii si persoana nu reactioneaza, vrea neaparat sa te vada in viata reala cine esti tu. Uneori, stie persoane care te cunosc in viata reala, si atunci se vorbeste cu ei despre tine, si aceia incep sa fie problema. Tu crezi ca ai un iubit virtual, dar baiatul asta poate avea o alta iubita reala care citeste textul tau. De fiecare data cand ii ceri sa va intalniti el inventeaza scuze in ultimul moment, dar te trezesti cu o straina pe cap care are probleme in legatuar cu tine. Cand intebi baiatul, el n-are nici o legatura cu viata ta sau zona aia, rade de tine ca il asociezi cu acele lucruri. Erai ocupata in casa cu relatia ta, virtuala, si afara el era... deja te barfea cu lumea, si asa se strica si relatia cu lumea reala. O asemenea persoana uneori se baga sa socializeze cu lumea ta vorbindu-te, si uneori baga niste minciuni care te separ de unii oameni si iti apar alti oameni pe cap. Asta se poate intampla si cand e doar o amica, nu neparat un baiat, nu stii cu cine ai de a face pe internet.
Exista si relatia serioasa, cand cei 2 sunt adulti carora nu le merge in viata reala, si cand se cunosc se accepta din nevoie.
Dar la cum avanseaza preturile, pe internet sunt numai persoane cu probleme financiare. Unii sunt si nesimtiti, ca vede ca ai un cont frumos ca iti pasa, muncesti linistit, si se baga peste tine sa "scoata" pentru nevoile sale (ca nu-si permite toate scumpirile care apar). Si se baga sa il intereseze viata ta, sa vrea sa fie cu tine, si o termina cu tine cand s-a bagat destul de adanc sa aiba castiguri personale (fara tine), el avanseaza cand tu esti prea distrusa sa mai poti continua. Si atunci zice tampenii despre tine al cei 5, 000 de prieteni de pe Facebook, si te arata lumea cu degetu, se mai baga cate un strain sa faca glume legate de povestea aia. Persoana aia tragea de tine pe net ti-a trimis si poza cu ***, si la prietenii lui zice ca esti tu obsedata de el. (Si relatia voastra a inceput ca strainu de el a vrut pupat si tu l-ai refuzat) Si toata lumea te arata cu degetu ca ce te vinzi tu, cand tu de fapt esti virgina si fara bani.
Un bun prieten de-al meu si-a cunoscut nefasta pe amin2.ro sau ceva de genul. Noi2.ro? In fine. Fast forward vreo 12 ani... still married. Cu aceeasi tipa, desigur.
Depinde de la caz la caz.
Eu cu prietenul meu am inceput relația online si e super si azi.Dar bine, consider că am fost suficienți de maturi incat sa stim ce vrem de la viata iar faptul că atunci cand am fost mici ne-am stiut a ajutat si mai mult.
Cand am reluat noi legătură si ne - am împrietenit pe bune (pentru ca ne stiam doar asa vag) deja trecuse 7 ani in care nu ne-am zărit nici o clipă, nu am stiut nimic unul de altul si ne despărțeau 500 de km. Dar treptat a devenit sufletul meu pereche.
Sustin pe oricine vrea sa faca pasul asta dar într-un mod ok, nu din disperare, pe tinder sau altfel de rahaturi.Pe cei ce pur si simplu simt ca persoana din spatele pc-ului, a camerelor si pozelor e posibil sa fie acel cineva dorit si așteptat.
Hm. Majoritatea băieților încearcă să își înceapă relațiile online pentru ca e ușor să te ascunzi după o tastatura. Totuși după ce se văd și se cunosc cu adevărat se poate slabi relația