| Daniel9988 a întrebat:

Voi cum va mai alintati iubitele/sotiile? Nu de alta, da' ne-am plictisit amandoi de "iubi", "pisi" si toate celelalte

89 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

E momentul să vă spuneți pe nume.

| missfatadelatara a răspuns:

Cuțu cuțu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ne alintam ca suntem oameni maturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubi si pisi mi se par normale la "relatiile" copiiilor de 12 15 ani dar sa ii spui asa uneia peste 18 ani? Doamne feri. Cum a zis cineva mai sus, are un nume. Foloseste/l.

| MihaelaDart a răspuns:

Noi reciproc ne alintam "kardoula mou" (inimioara/dulceata mea), "psuxi mou" (sufletul meu), "agapi mou" (iubirea mea) si asta o facem mereu si tot nu ne plictisim de aceste cuvinte... mai putin ne strigam pe nume happy.

| UserRo10 a răspuns:

Biță de la bebe

| Mihaela_Anna_1997 a răspuns:

Noi ne ne spunem Pip si Pipesa sau Pipalaughing

| Daniel9988 explică (pentru Satango):

Nu,merci.Inca suntem tineri

| Daniel9988 explică (pentru MihaelaDart):

Greaca?

| Daniel9988 explică (pentru anonim_4396):

Cristian...Mai inteleg aici, ca mi-at spune Cristi.Dar pana spui,, Alexandra" iti sar capacele.Iar prescurtarea "Alex" suna prea masculin...

| MihaelaDart a răspuns (pentru Daniel9988):

Da, in greaca. Sotul meu fiind grec.

Foarte frumos! Stii, eu am ceva origin grecesti din partea unui strabunic.Se numea Agapie( de la "agapi"-dragoste...In fine, stasa stiu eu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniel9988):

Fosta mea prietena se numea Alexandra si nu imi mai era lene sa ii spun asa. Rareori ii spuneam Alexa dar doar cand voiam sa o enervez. Ca si mine, ura cand ii se prescurta numele. Nici eu nu suport sa imi spuna numele prescurtat.

| DorelExpertu a răspuns:

"Grasutza mea, salamiorul meu"... e gata masa?

| Daniel9988 explică (pentru DorelExpertu):

Haha

Cred ca nu e vorba despre aceeasi fata...laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Doamne feri.

| welcometowonderland a răspuns:

Piu, bae, bebe, iubire, puiuc, amore, mi amor, iubitu´, rasfa´, baiatul meu, my love, my sun etc rolling on the floor rolling on the floor

| RAY a răspuns:

Daca mihaela a dat in greaca dau si eu in germana
meine Schatz = comoara mea, meine liebling = draga mea, meine herz = inima mea, my sunshine =raza mea de soare

| MihaelaDart a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ti se pare de Doamne Feri? Am zis ceva gresit in asta? Eu cu al meu vorbim numai in greaca, deci este de inteles ca asa ne strigam. Nu mi se pare ceva iesit din comun!

anonim_4396

Daca tu la 36 de ani si sotul tau poate undeva la 40, nu vezi nimic in neregula la "(inimioara/dulceata mea)" ceva nu e bine la mijloc.

Este ceva normal printre greci sa se vorbeasca asa, sa observ ca vazut de romani este ceva anormal. In concluzie este totul perfectwinking.

| MihaelaDart a răspuns (pentru RAY):

Nu am dat ca asa a vrut piticul meu, am scris traducerile in romana sa va dati seama ce exact ce inseamna, chiar asa ne alintam in greaca, ca deh... greaca o vorbim in casa, nu romana si nu alta limba. Desi unora li se pare straniu ca de la o varsta daca te alinti, ai probleme la mansarda! Conceptie total gresita mai aveti... in strainatate, cu totul altfel este viata in cuplu si nu vorbesc numai de greci, am auzit ca acest alint sa se vorbeasca in cuplurile de 30-50 de ani si in Germania, Spania etc.
Aici este totul perfect si normal.

anonim_4396

Nu stiu cum sta treaba in Romania. Si in Italia ii auzi cu "amore, caro" si alte chestii. Pentru majoritatea sunt normale dar nu pentru mine.

Atunci ar trebui sa te mai deschizi la suflet, caci suntem oameni si dorim sa fim si alintati. Omul nu-i din piatra. Ar trebui sa vezi si partea frumoasa a unei astfel de vieti. Poate ca nu ai fost obisnuit sau sa traiesti intr-un cuplu mixt.

anonim_4396

"Atunci ar trebui sa te mai deschizi la suflet" Cum sa nu. "caci suntem oameni si dorim sa fim si alintati" Nu vorbi la plural. Desi sunteti o gramada care va plac prostiile astea, din fericire nu toti sunt la fel.

Normal ca vorbesc la plural. Eu si al meu facem un plural. Nu am spus toti oamenii ori majoritatea. Daca tu crezi ca este o prostie, atunci si mie mi se pare ciudat cum nu abordezi astfel de "tehnica", sa nu mai zic alint. Fiecare cu ale lui, dar asta nu inseamna ca avem probleme asa cum ai precizat mai sus. Este usor sa judecam, dar niciodata sa nu ne gandim inainte.winking E o diferenta mare dintre cele doua. Daca tie nu-ti place, asta e, dar nu-i frumos sa ii judeci pe restul.
Eu nu te-am criticat ca nu abordezi alintul in cuplu dupa o anumita varsta, fiecare face cum doreste sa-si alinte jumatatea.

anonim_4396

sad

Daca tu esti nefericit, asta nu inseamna ca trebuie sa fim toti ca tine. Buna ziua!

Exact.Eu chiar apreciez cuplurile care dupa o anumita varsta continua sa isi manifeste dragostea prin lucruri,, copilaresti'', cum spun unii.Asta ar insemna ca la 50 de ani nu vom mai avea voie nici sa ne tinem de mana, nu?