Nimic! Daca guvernantii nu se implica numai noi romanii ar trebui sa iesim in strada pe capul lor. De una singura n-ai ce face! Poate doar s-o intaresti sa reziste vicisitudinilor vietii.
Nu mi se pare normal ce se intampla. Tocmai in scoala ar trebui sa se invete DOAR in romana, sa se vorbeasca romana. Suntem in Romania, deci ar trebui sa invatam limba ROMANA! Mi se pare o idiotenie ca sa se predea in limba maghiara intr-o scoala din Romania!
Si eu m-as fi enervat daca eram in locul vostru!
Adica suntem in Romania si fortati sa vorbim ungureste? Nu doar ca m-as enerva, as fi para si foc. Imi puteti spune in privat din ce localitate sunteti?
Doamne fereste-ma! Suntem in Romania, iar romanii sunt fortati, in propria tara, sa invete o limba a altei tari?! Ar trebui sa mearga inapoi in Ungaria, daca nu le convine, acolo se vorbeste maghiara, ba chiar si alte limbi. Tind sa creed ca in Ungaria oamenii nu sunt asa de incuiati la minte precum unii de aici.
Din pacate, statul isi bate joc de romani, cei de la putere, in frunte cu basescu, care acum nu mai e, dar conduce din umbra, vor doar bani, voturi, atat, nu le pasa de oameni. Aici putem muri toti, ca lor tot nu le pasa. Singura solutie e sa va mutati din aceasta tara batjocorita.