anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi va mai spionati fostii/fostele din cand in cand?

M-am trezit in postura asta intr-o dimineata de curand, mai exact cum am intrat pe profilul fostei mele prietene de acum 2 ani si ceva de zile, ea fiind cea mai lunga relatie a mea (undeva la aprox 5 ani de relatie). Ideea e ca m-am simtit putin ciudat si m-am intrebat oare de ce fac asta?

Nu-i duc dorul, eram doar curios ce mai face, daca este bine, oare cum se descurca.

Culmea ca am mai tot avut relatii in astia doi ani de zile, dar nu m-am uitat deloc dupa acele fete.

Doar dupa ea. o relatie ce s-a sfarsit cu doi ani in urma. Oare sunt ok?

21 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

A fost o simpla curiozitate, nu te ingrijora.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești ok, dar nu îți folosește la nimic.

| AndreeaWTS a răspuns:

Ești ok. Nu e "spionaj", e doar o simplă curiozitate generată de faptul că ați fost destul de mult timp împreună.
E ca atunci când treci de curiozitate să mai vezi casa in care ai locuit și pe care ai vîndut-o... laughing Scuză-mă dacă e aiurea analogia.

| Adry05 a răspuns:

Da, și eu am făcut asta cu prima mea dragoste din liceu big grin nu am auzit de el de vreo 5 ani cred și ca și tine, eram curioasă pe unde l-a purtat viața și cu ce se ocupă în prezent. mie din contră, faptul că te-ai uitat strict din motivu ăsta arată că te-ai împăcat cu gândul că nu mai sunteți împreună și te poți uita liniștit fără să te rănească

| kaTTsu a răspuns (pentru AndreeaWTS):

Da, dar m-am simtit "vinovat", chiar m-am simtit ciudat si mi-am spus in sine mea, ce psihopat sunt laughing)) Nu stiu, ma intriga enorm fata aia si da face sens treaba cu locuinta. cred.

| kaTTsu a răspuns (pentru Adry05):

Buna, mi-a placut foarte mult raspunsul tau si da, cred ca ai dreptate. Nu are sens sa-mi mai fac griji, a fost o chestie de moment ce m-a facut sa ma simt foarte ciudat...

Imagineaza-ti ca ti-ai facut cafeaua, te-ai asezat la laptop, ai asa un moment in are te pierzi, te uiti in gol si mainile-ti incep a scrie, in secunda doi ma trezesc pe profilul ei de Facebook.

| mgtow a răspuns:

Nu stiam cum sa fac ca fosta sa nu ma gaseasca dar ii intind o capcana, data viitoare cand vrea sa afle pun pe cineva sa-i zica ca am murit in irak si eram inrolat in armata britanica. Asa scap definitiv de ea

| kaTTsu a răspuns (pentru mgtow):

straight face

| Freya1 a răspuns:

Se mai întâmplă sa fi curios de cum o mai duce x sau y. Poate nu e neapărat ok pentru tine dar nici nebun nu e sti stai linistit.

| SilentRain a răspuns:

Pfaaaa,in draci
Ma mai apuca dorul si curiozitatea

| kaTTsu a răspuns (pentru SilentRain):

XDD

| kaTTsu a răspuns (pentru Freya1):

Ideea e ca toata treaba s-a intamplat intr-o maniera ciudata, efectiv eram cu privirea atintita intr-un punct de pe perete, cu mintea total in alta parte si mainile-i scriau numele. nici macar nu ma gandeam la ea.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Ești ok, doar asta înseamnă că o mică parte din inima ta (chiar și 1%) încă mai ține la ea, nu sugerez că ai vrea să vă împăcați sau ceva doar partea asta că încă îți mai pasă puțin de ea

| Florin9Florin9 a răspuns:

Apropo, când am dat cu privirea peste mesaj și am văzut 2 ani și 5 ani credeam că urmează să zici că v-ați despărțit de 2 ani și când ai intrat pe profil ai văzut că sărbătorește 5 ani de relație cu actualul iubit : )))

| kaTTsu a răspuns (pentru Florin9Florin9):

LOL. Pai de 2 ani ne-am despartit si 5 ani de zile am fost impreuna. Da, chiar cum ar fi fost sa vezi asa ceva? laughing))

| Florin9Florin9 a răspuns (pentru kaTTsu):

Eu ca eu, mai rău de tine big grin

| kaTTsu a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Da pai la mine ma refeream, ma rog am scris aiurea, sunt obosit laughing

| Freya1 a răspuns (pentru kaTTsu):

Te gândesti mai intens dar poti sa o blochezi si treptat te vei obisnuit sa nu o mai cauti.

| NarcisIfrim a răspuns:

Daca te-ai uitat si nu mai doare.Esti mai bine decat ok.Altii nu au ajuns nici ca si tine, sa fie ok si sa se uite la poze.

| kaTTsu a răspuns (pentru Freya1):

Daca as bloca-o, as arata ca-mi pasa, cand de fapt nu este deloc asa. Multumesc pentru raspuns happy

| kaTTsu a răspuns (pentru NarcisIfrim):

Pai de ce m-ar durea? Totul s-a desfasurat cu mult timp in urma, nu-i doresc decat tot binele din lume si sa fie fericita, dar nu cu mine laughing