Ești ok. Nu e "spionaj", e doar o simplă curiozitate generată de faptul că ați fost destul de mult timp împreună.
E ca atunci când treci de curiozitate să mai vezi casa in care ai locuit și pe care ai vîndut-o... Scuză-mă dacă e aiurea analogia.
Da, și eu am făcut asta cu prima mea dragoste din liceu nu am auzit de el de vreo 5 ani cred și ca și tine, eram curioasă pe unde l-a purtat viața și cu ce se ocupă în prezent. mie din contră, faptul că te-ai uitat strict din motivu ăsta arată că te-ai împăcat cu gândul că nu mai sunteți împreună și te poți uita liniștit fără să te rănească
Da, dar m-am simtit "vinovat", chiar m-am simtit ciudat si mi-am spus in sine mea, ce psihopat sunt )) Nu stiu, ma intriga enorm fata aia si da face sens treaba cu locuinta. cred.
Buna, mi-a placut foarte mult raspunsul tau si da, cred ca ai dreptate. Nu are sens sa-mi mai fac griji, a fost o chestie de moment ce m-a facut sa ma simt foarte ciudat...
Imagineaza-ti ca ti-ai facut cafeaua, te-ai asezat la laptop, ai asa un moment in are te pierzi, te uiti in gol si mainile-ti incep a scrie, in secunda doi ma trezesc pe profilul ei de Facebook.
Nu stiam cum sa fac ca fosta sa nu ma gaseasca dar ii intind o capcana, data viitoare cand vrea sa afle pun pe cineva sa-i zica ca am murit in irak si eram inrolat in armata britanica. Asa scap definitiv de ea
Se mai întâmplă sa fi curios de cum o mai duce x sau y. Poate nu e neapărat ok pentru tine dar nici nebun nu e sti stai linistit.
Ești ok, doar asta înseamnă că o mică parte din inima ta (chiar și 1%) încă mai ține la ea, nu sugerez că ai vrea să vă împăcați sau ceva doar partea asta că încă îți mai pasă puțin de ea
Apropo, când am dat cu privirea peste mesaj și am văzut 2 ani și 5 ani credeam că urmează să zici că v-ați despărțit de 2 ani și când ai intrat pe profil ai văzut că sărbătorește 5 ani de relație cu actualul iubit : )))
LOL. Pai de 2 ani ne-am despartit si 5 ani de zile am fost impreuna. Da, chiar cum ar fi fost sa vezi asa ceva? ))
Da pai la mine ma refeream, ma rog am scris aiurea, sunt obosit
Daca te-ai uitat si nu mai doare.Esti mai bine decat ok.Altii nu au ajuns nici ca si tine, sa fie ok si sa se uite la poze.
Pai de ce m-ar durea? Totul s-a desfasurat cu mult timp in urma, nu-i doresc decat tot binele din lume si sa fie fericita, dar nu cu mine