Nu deoarece a existat un trecut si poate influenta negativ la unul din parteneri. Daca s-a pus capac a fost dintr-un motiv anume si prietenia nu e nici-o solutie ci uitarea.
Daca se iubesc nu mi se pare logic ca ei sa fie doar prieteni, daca au asemenea sentimente, dar pentru ca iti stiu povestea, s-ar putea sa fi obligata de imprejurimi sa ramai doar prieten cu el, dar in mod normal, nu e normal.
: )Daca se iubesc poate fii normal...dar poate se gandesc ca nu vor sa se raneasca reciproc... poate stii la ce ma refer.
Tocmai la asta ma gandeam si eu...altceva decat prietenie nu stiu dac-o sa mai fie intre noi.el macar atat vrea.eu n-as vrea lucrul asta,pentru ca, in felul asta, consider ca mai tare ne amagin amandoi.dar pentru el, o sa fac asta. apropo, acum 10 minute mi-a trimis mesaj.si se vede ca sufera...muult
Sincer dupa parerea mea cei care se despart dar inca tin unul la altul se despart pentru ca dramatizeaza prea mult, cunosc un cuplu care fac asa desi e clar si iti dai seama numai dupa cum se uita unul la celalalt tot fac figuri
Sigur ca e normal atat timp cat nu se ajunge la mai mult .
este normal sa mai tina unu la altu...
mi se pare chiar foarte frumos, inseamna k esti om cu bun simt si respect de sine...
Pai ti-am zis ca i-ai putea spune sa ii ceara scuze tatalui tau, si sa ii ceara sa o ia de la inceput cu el, iar tu, daca ai incredere in el, ai putea sa ii mai dai o sansa.
Daca totusi nu ai incredere, atunci ramaneti prieteni, dar o sa fie cam durereos pentru amandoi daca va veti mai intalni pe strada...
"Dusmanii"...era bine daca erau dusmani, tatal meu e cel care nu ma mai lasa cu el.pentru ca a auzit niste lucruri despre el..si asta e motivul pentru care nu-l mai vrea in preajma meadar el tot insista, ma suna ( ieri m-a sunat de 30 de ori)..imi trimite mesaje. vorbim, dar mi-e teama ca mai tare ne amagim.
Daca doi oameni care au avut o relatie si apoi s-au despartit iar in cele din urma au devenit prieteni, inseamna ca ori nu s-au iubit niciodata ori inca se mai iubesc.Referitor la aceasta intrebare cred ca nu este deloc normal daca se iubesc sa fie doar prieteni.
Dacă există dragoste, atracție din partea cel puțin unuia dintre cei doi, nu e deloc ușor, pentru că suferința nu va putea fi evitată.
Însă dacă sentimentele s-au stins și de o parte, și de cealaltă, iar relația s-a încheiat într-un mod amiabil, atunci da, pot fără probleme să rămână prieteni, păstrând o relație pur amicală, bazată pe interese comune, prieteni comuni... Ceea ce ar fi de preferat.