Din tot ce spui, deduc ca cel mai bine ar fi sa le spui adevarul. Stai la sat? Cineva te vede usor si le spune. Apoi, zici ca te suna pe camera, etc. Adevarul e sfant!
Dar daca zici "m ar lega si de pat doar ca sa nu ies cu baieti" presupun ca nu ai mai mult de 12 ani. Si atunci ar fi bine sa mai astpti "iubareala".
Deci inteleg ca esti micuta inca cel mai bine i-ai spune pritenului tau sa te astepte pana mai crezi un an doi ca sa te lase ai tai sa iesi alt fel e greu mai ales daca ai spus ca stai la sat
Nu stiu, ar fi ok sa le spui adevarul sa vezi ce s ar intampla...sau pune le o intrebare de genul :"Daca as avea un prieten m ati lasa?" Si vezi ce spun.habar n am, ca scuze le poti spune ca te duci sa te plimbi sau te duci pana la magazin sa iei ceva.nu stiu, incearca si spune i bunicii tale care e situatia si poate vorbeste ea cu ei, sau poate te mai acopera ea... sper ca sti e de folos❤️
Nu poti face nimic draga fetiță fara acordul parintilor.
Cu minciuna nu ajungi departe. Daca ai o varsta potrivita pentru intalniri cu baietii atunci fi sincera cu parintii tai si spune-le ca pot sa aiba incredere in tine si ca esti responsabila.
Daca nu ai varsta potrivita si nu ai ajuns macar la liceu, mai asteapta.
Multumesc frumos, le am spus de cateva ori de niste prieteni de ai mei, au spus ca nu am voie sa ies cu ei ca nu stie ce o sa se întâmple si m au controlat in telefon. e greu, nu e "iubareala din copilărie" dar unii sunt prea inchisi la minte. aveam nevoie doar sa ma simt iubita, oricum parintii mei nu m ar intelege si fac misto de mine pentru orice.
Stai la sat și o să se afle repede oricum pentru ca te vede x și y și se duc imediat la ai tăi să le spună. Știu cum e și eu stau la sat și așa se întâmplă, cel puțin maica-mea pe mine mă lasă să văd cu iubitul dar fără prostii pentru că am 15 ani. Oricum mai bine ar fi să îți lași telefonul acasă și nu o să aibă pe ce să te sune
La 14 ani și mai ales la sat e normal cumva sa își facă griji. Oameni se cunosc între ei iar băieții de la tara tind sa "marcheze" cât mai multe fete după care sa le de-a cu flit.
Trebuie sa ai grija ce faci ca minciuna are picioare scurte.
Pentruca ai doar 14 ani, parintii tai nu sunt inchisi la minte. Te crezi tu prea desteapta.
Deocamdata pentru orice se intampla cu tine raspund parintii. Asa prevede legea.