Hey, deschide ochii si vezi realitatea. E greu sa accepti, dar voi doi nu aveti ce cauta impreuna. Din cate ai povestit reiese ca el nu face altceva decat sa se foloseasca de tine, dar tu esti prea visatoare si crezi ca se va schimba. Imi pare rau sa ti-o zic, dar el mereu va ramane asa. Acest "Elvis" e idolul lui, si orice ii spune, el accepta. Singura solutie e sa stai sa vorbesti cu el despre situatia in care va aflati, pana nu e prea tarziu. Daca acum suferi...atunci ce vei face? Nu-ti trebuie un baiat care sa profite de tine, caci daca te iubea cu edevarat se comporta altfel. Tu ai facut prea multe pentru el, dar a venit momentul sa spui stop. Poarta o discutie cu el sa-i vezi reactia. Spune ca o sa va despartiti daca o sa continuie asa. Sper sa se rezolve situatia si sa nu regreti decizia luata.
Poi oricine ajunge odata la capatul puterilor dar no eu de cate ori nu am vrut sa imi iau viata dar m-am gandit oare merita? Viata e facuta sa o traiesti si sa profiti de ea indiferent de dificultatile intalnite, altii ar da orice sa traiasca mai multi oricum a te sinucide e un pacat foarte mare mai bine iti traiesti viata asa cum e fara sa ti cont de greutatile pe care le ai si gandeste-te putin doar o viata traiesti acum depinde ca nu stiu cum e pe cealalta lume... oricum explica-ne problema ta ca sa te putem ajuta.
Ar trebui explicata problema, daca ai vrea sfaturi mai clare.
Multi ajung aici si nu sunt intelesi.Sentimentele pe care le ai probabil iti pun capat iar cand ti se umple paharul ajungi sa-ti doresti sa-ti faci rau.GANDESTE'TE LA CEI CARE TIN LA TINE SI LA CAT DE MULTE AI MAI AVEA DE FACUT(poate ceva de indeplinit.), incearca sa speri si"chinuiete" sa fii optimista(chiar daca e fff greu).
Tine cont de sfatul de sus(cel cu litere mari).
GOOD LUCK!
Nici aici nu pot spune ca o duc grozav.dar macar sunt fericita ca sunt alaturi de el. de cand sunt la el, de 3 saptamani, se comporta foarte urat cu mine.mult mai urat decat pana acum. nu stiu daca in 3 saptamani am stat si noi jumatate de ora impreuna,de vorba. el sta in schimb toata ziua cu elvis asta. prt meu nu merge la munca, deci cam toata ziua, de la 11 12 cand se trezeste si pana noaptea la 11 12 sta numai cu elvis, acasa vine doar ca sa manance, elvis asta se foloseste de el in ultimul hal! ii mananca toti banii.dar el zice ca nu e asa ca el ii da lu elvis.dar daca eu ii cer vreun ban nu imi da ca nu are, nu mi-a dat nici un ban in astea 3 saptamani, il plimba pe elvis toata ziua cu masina, iar eu daca ii zic sa vina sa ma ia ca e urgent, nu are benzina. elvis asta il invarte pe degete cum vrea el, saptaman trecuta a cheltuit si elvis 50 lei, i-a cheltuit prt meu la barbut( joc pe care l-a invatat de la elvis). vreau sa iti zic ca s-a suparat elvis ca a cheltuit banii,si s-a certat cu prt meu, s-a dus a doua zi la elvis sa se imprumute de bani si i-a inchis usa in nas.iar mai tarizu, mai spre seara cand a avut elvis nevoie de el sa il duca cu masina la gasiga'sa care sta la 500 m dist de el, prt meu a acceptat foarte fericit, daca incerc sa ii zic sa ceva despre elvis,imi sare in cap. zice ca ce am eu cu el, ca nu stiut ce, dar nu isi da seama ca asta se foloseste de el. ma doare cand vad ca noaptea cand vine in pat nu ma ia in brate, nu ma pupa, nu imi vorbeste, nimic. se intoarce cu spatele si atat si sunt multe alte e mult de povestit. azi mi-a spus ca nu ma mai iubeste.ca elvis i-a zis ca il insel, pentru ca stau de vorba cu un coleg de clasa, nu stiu ce sa fac ca sa l fac sa deschida ochii si sa ii vada adevarata fata a lui elvis. cred ca asta l-a fermecat cumva.ca sa nu isi dea seama specific faptul ca mama lui elvis da in cafea, siteste in carti, si leaga si dezleaga casatorii. spune-mi ce sa mai fac
Prima parte nu s-a scris. incerc sa reiau povestea ca sa intelegeti. deci eu sunt cu priteneul meu de 1 an de zile, pe 17 facem un an, relatia noastra a fost foarte frumoasa in primele 6 luni, apoi dupa cele 6 luni de zile am inceput sa ne certam foarte des. aceasta ruptura a intervenit in moemntul in care bunica mea s-a mutat la mine, iar prietenul meu a inceput sa iasa mai des in oras cu un anume elvis un prieten de-al lui. eu pe acest baiat nu il suport pentru ca pur si simplu se foloseste de prietenul meu. am incercat sa ii explic dar nu intelege, nu stiu ce sa fac, sa il aduc cu picioarele pe pamant, sa ii deschid ochii. chiar nu stiu ce sa mai fac. eu am facut atatea lucruri pentru el, am luat bani din casa, am amanetat lanturi ca sa ii dau lui sa bage la aparate, ca se ducea tot timpul cu elvis la aparate, m-am imprumutat de bani la o gramada de lume ca sa ii dau lui sa isi repare masina de care elvis se foloseste in fiecare zi si pentru care nu a dat nici odata nici un ban. m-am certat cu ai mei pentru el, am fost data afara din casa in noaptea de inviere, m-am mutat la el. acum la el de 3 saptamani de cand sunt aici nu am facut nimic altceva decat am facut mancare curatenie, am spalat hainele, si m-am rugat de el in fiecare zi sa vina sa manance, sa se schimbe, si sa imi lase si mie tigari, si vreau sa va zic ca am avut zile in care nu mi-a dat nici o tigare, ca de bani nu e vorba sa imi dea, iar in zilele in care nu-mi dadea nici o tigare, fumama chistoacele din scrumiera, pentru ca nu vroiam sa ii cer lui, ca il deranjam de la treaba. mereu cand il intreb cate ceva imi zice " hai lasa-ma cua stea ca am treaba" iar treaba lui se constrange intr-un singur cuvant ELVIS
Te-ai gândit și la varianta de s fi gay sau bi prietenul tău?
Hai să zicem că gay, din moment ce e cu tine, nu ar avea cum să fie, poate doar în ideea dacă își ascunde identitatea?
Însă poate fi bi, te place sau te plăcea și pe tine, dar îl iubește și pe el și poate își ascunde identitatea asta, și te-a ales pe tine să stai la vedere în fața lumii iar pe el clandestin, ascunzându-și romanța după scuza "prieteni".
Faptul că el profită de prietenul tău, nu-i deloc ok. Iar el sincer, e un prost dacă stă lângă astfel de oameni.
Poate te impui mai mult și reușești să-l scoți din profitoria aia.
Dacă nu poți prin impunere poate reușești să-i arăți prin diverse alte forme că e un profitor.
RODI8817 întreabă: