| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Vreau sa îi dau și eu niște sfaturi noii mele prietene! Ideea este ca eu niciodată nu am dat un sfat cuiva și nu știu cum sa fac asta! Ma tot gândesc: dacă nu îi va plăcea ce sfat îi voi da! Și problema ei este mai fina de atât! Tatăl ei este mort de ceva timp și mama ei este plecata in străinătate iar ea sta singura acasă și tot încearcă diferite munci necalificate gen, frizerita/ coafeza sau sa vândă la un magazin! Pana acum a spus ca a aplicat pentru mai multe slujbe dar la niciun loc de munca nu i se părea un mediu prietenos sau avea colegi bârfitori ori certăreți! Și mama ei lucrează in Germania la fel ca părinții mei și ne-am gândit de mai multe ori sa mergem împreună la munca tot acolo! Faza este ca ea s-a răzgândit și spune ca vrea sa facă o postliceala sanitara si sa se angajeze ca asistenta in alta țară dar nu in Germania! Ce credeți voi ca ar trebui sa o sfătuiesc, sa se înscrie la acel curs și sa îl facă doi ani sau nu? După părerea mea lucratul intr-un spital nu este pentru ea mai ales in străinătate unde nu prea te angajează pe pile, totuși nu vreau sa îi spun asta ca să nu o supăr! Aștept părerile voastre despre ce credeți ca este mai bine sa îi spun!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ii place meseria de asisenta sanitara, atunci sa faca neaparat un curs postliceal sau facultate in domeniu!
Chiar si in Romania, personalul medical calificat este cautat si bine platit si se poate angajaoricand, aproape oriunde!
Totodata, nu se stie niciodata cand va fi nevoie de asemenea pregatire, chiar in familie (de ingrijire blnavi).

| BitchInRedDress a răspuns:

As face niste glumițe, nu din motive rautacioase, dar ma tem ca o sa o iei la modul serios happy

| IonelFlorianUrzica explică (pentru BitchInRedDress):

Nu mint, dacă la asta te gândeai! Da, poate îți vine greu sa crezi dar eu am ieșit cu multe fete! Nu le-am spus despre teoriile mele

| Kufu95 a răspuns:

Nicăieri nu este un loc prietenos, dacă e să o iei așa, de colegi bârfitori la fel, nu scapi pe nicăieri. Mai bine face niște cursuri.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Eu ma refeream la teoriile tale laughing
Lasand caterinca, si eu sunt pasionat de conspiratii, secretele universului, ma consider cel mai mare fan al genului horror. Dar pastrez astea doar pentru mine happy