"o fi problema ca stau în România și aici femeile sunt superficiale?"
auzi bade, superficială o fi mă-ta, ok?
Ca sa fii bad boy nu trebuie sa ai dușmani si sa te bați cu nimeni
Ca sa fii prezentabil în fața unei fete e de ajuns sa fii îmbrăcat cât de cât casual, cam ca baiatul din poza asta https://images.app.goo.gl/x8K4steTwDXWz3Vr9 tricou alb, sau cămașă, cu niște blugi normali nu mulați, o geacă de piele, niste ochelari de soare dacă îți place sa porți, nu trebuie sa fii bad boy, trebuie sa fii respectuos, sa emani încredere in tine, curaj, sa zâmbești mai mult.
Ca si locuri unde sa găsești femei nu prea sunt, nu există întâlniri de femei singure nicăieri nu ai decât sa explorezi, sa mergi prin parcuri, pe la mall, dar si aici majoritatea vin însoțite si nu prea poți sa le abordezi. Încearcă mai întâi online sa bagi fete in seamă si poate la un moment dat vor accepta sa va vedeți si in realitate, si dacă vii îmbrăcat la întâlnire cum ți-am arătat, mai aduci si o floare fetei si te porți frumos, știi sa porți o conversație, nu are ce sa meargă rău.
De cand cu retelele de socializare toate vor un barbat nemaintalnit, nemaivazut, de aia nu gasesti.
Barbatii normali, simpli sunt plictisitori mai ales daca nu esti bogat.
Vezi de treaba ta in continuare si nu-ti bate capul.
Ai o intrebare foarte generala asa...si nu exista un raspuns general valabil in problema ta. Femei exista peste tot, le poti intalni oriunde. Doar ca...
Tu ca baiat, ce cauti la o fata? Sa arate bine nu? primul lucru pe care il vezi, trebuie sa te atraga. Daca are 150 de kg probabil nici nu o observi
Revenind la fete si ele cauta baieti si cauta baietii care considera ele ca sunt cei mai buni. In general trebuie la fel, ca baiatul sa arate bine, sportiv, inalt, masculin, astia au cel mai mare succes, pana si eu care sunt gay, ma abordeaza ele, doar pentru ca sunt masiv si sportiv?
Dar o sa te gandesti, nu toti arata asa sportiv si au iubite. cum se intampla?
O alta treaba foarte importanta pentru fete este ca baiatul sa fie interesant. Nu poti sa te duci la o tipa si sa o complimentezi si sa fi dragut cu ea, pentru ca asta fac inca 10 baieti pe zi, e plictisitor si pierdere de vreme pentru ea, nu o sa se implice.
Stiu ca e greu, generatiile s-au schimbat, acum relatiile incep in principal in online, o abordare directa pe strada aproape te face sa pari un ciudat
Incearca pentru inceput online, abordarea directa in strada e ceva mai complexa si e greu la inceput
un sfat? Incearca sa nu fi plictisitor sau agasant, nu te arata prea interesat de ea, combina momentele in care ii scrii si esti interesat cu alea in care nu ii mai scrii si pari dezinteresat, nu ii spune ca e frumoasa/speciala/fantastica etc, complimente cat mai rare la inceput, nu ii spune ca tu vrei ceva serios sau ca esti virgin, nu ii spune ca tu crezi ca toate sunt materialiste )
Si nu o intreba daca are iubit, o sa pierzi din start.
"...la facultate nu am putut fi ca să cunosc acolo fete și asa am ajuns aici, o fi problema ca stau în România și aici femeile sunt superficiale"
De ce nu ai putut sa-ti gasesti o fata, din sutele de fete care sunt la facultate?
Chiar toate sunt "superficiale" pentru tine?
Ori esti tu un pic cam snob sau arogant si de aia nu-ti gasesti pe nimeni?!
Eu cred ca trebuie sa te autoanalizezi serios si sa-ti vezi barna dintre ochi, fiindca nu poti face afirmatii arogante despre fete, cand tu nici macar nu ai fost capabil sa agati vreuna, dar le consideri pe toate "superficiale".
Bade, tu du-te la toaletă, te "incoardă" dar incă nu știi asta
"| Lupică27: Barbatii normali, simpli sunt plictisitori mai ales daca nu esti bogat"
da, te-am recunoscut in descrierea -ți. Așa sunt unii: șterși, plictisitori și rupți in coate
Nup, m-am referit la altceva, eu nu mananc ca tine salam si pateu.
Hai bre, nu mai fi rapanoasa, iti fac cinste cu o shaorma si un suc sa te mai calmezi?
A spune ca toate femeile sunt la la fel nu este chiar bine sa știi, ție nu ți-a plăcut chiar de nicio colega in liceu! Încearcă totuși sa ieși mai mult cu prietenii și asa vei cunoaște fete noi
Ma uit la Andrew Tate, speakeri de pe tik tok etc crezi ca ăștia zic prostii? Am prieteni care mi-sau plâns ca femeile îi tratau prost și ce pot sa spun, ca vai ce minunat, sper sa am experiente bune cu ele și sa îmi schimb părerea dar e greu, frustrarea ajunge la maxim când vezi ca ești ignorat de femei aia e, am o înălțime mica 1.73, nu sunt gras dar nu am o constituție atletica, nu am permis și nici nu sunt vreun smecher.
Mama mea face parte dintr-o generație, care încă mai știa sa primească o floare, sa aprecieze o îmbrățișare din partea celuilalt, știa sa zică bună ziua și să vorbească fără a utiliza cuvinte vulgare, acum suntem Generația manele și trap satanic, la biserică nu ne mai place ci la untold și alte festivaluri satanice.
Când eram în liceu, fetele se duceau după cei mai populari băieți, care aveau iphone și erau bătăuși, tot cu băieții m-am înțeles mai bine pentru ca ei vorbeau lucruri inteligente pe cand cele de varsta noastră erau mai mult dezbracate și aveau ca scop sa își expună "*****"
Ce surpriză, te uiți la Andrew Tate, exponentul masculinității toxice, și te întrebi de ce nu ai succes la femei...
Atunci tu ai fost la un liceu de superficiali, nu este peste tot așa! La liceul meu toți eram uniți, nu prea aveam voie sa machem și sa venim in haine de firma, vopsite sau sa injuram! Și eu nu am fost chiar la un liceu in top 10 din București dar totuși aveam bun simț și respect unii față de alții
Nu te mai uita la toti ciudatii care posteaza porcarii online, ca sa va atraga atentia cu orice pret pitipoance si fete fara creier, dornice de distractii si plesneala.
Stai linistit ca si baietii micuti d estatura au fete de ales, sunt gramezi de fete sub 1.60m.
Dupa cum spuneam, mai alsa naibii permisul ca nu are nici o importanta, ca nimeni snu straieste cu permisul in pat sau in casa, ala nu-ti aduce bani de mancare si nici dragoste, este doar o obsesie prosteasca de-a ta si pana nu incetezi sa treci peste ea, nu-ti vei gasi fete pe care sa le impersionezi si sa le agati.
Fetele se agata cu vorbe frumose, politicos si respectuos, cu flori, cu vorbe calde, cu mici atentii, cu plimbari, cu seriozitate samd.