Deci care este nedumerirea ta? De ce o fată pe care ai făcut-o "gunoi" nu mai vrea să aibă nimic de a face cu tine?
Ce poți să faci? Poți să o lași în pace. Relația s-a încheiat.
Iar dacă vei mai avea vreo relație poate îți vei aminti că vorbele au și consecințe.
N am facut o "gunoi" mi-a zis ca se pii pe mine, inainte sa zic astea, si cu toate astea eu am zis doar: daca te duci esti un gunoi. nu am facut-o asa
Amice, te inteleg dar fii constient ca vorbele dor, cuvintele dor iar tu ai ranit-o cand i-ai scris la nervi acele insulte care pentru o fata suna destul de dur.
Inteleg ca a fost la supararea si din impuls dar din cate se pare, ea s-a simtit destul de jignita.
Ti-ai cerut scuze macar? Ar fi trebuit. Fetele țin supararea mai mult decat baietii. Nu toate, dar o parte dintre ele, da.
Ce poti sa faci e sa incerci sa te resemnezi cu faptul ca v-ati despartit si ca nu mai este iubita ta.
Inteleg ca va fi greu la inceput dar straduieste-te sa o faci, sa iti distragi atentia intr-un mod pozitiv.
Iesi in oras cu prietenii, distreaza-te si incearca sa cunosti alte fete.
Bafta!
Să fi fost în locul ei, aș fi pus punct la tot în momentul în care i-ai dat mesaj că e moartă pentru tine.
"era nefericită când era certată cu mine~" păi ce voiai, să fie fericită că sunteți certați?