Deci care este nedumerirea ta? De ce o fată pe care ai făcut-o "gunoi" nu mai vrea să aibă nimic de a face cu tine?
Ce poți să faci? Poți să o lași în pace. Relația s-a încheiat.
Iar dacă vei mai avea vreo relație poate îți vei aminti că vorbele au și consecințe.
Amice, te inteleg dar fii constient ca vorbele dor, cuvintele dor iar tu ai ranit-o cand i-ai scris la nervi acele insulte care pentru o fata suna destul de dur.
Inteleg ca a fost la supararea si din impuls dar din cate se pare, ea s-a simtit destul de jignita.
Ti-ai cerut scuze macar? Ar fi trebuit. Fetele țin supararea mai mult decat baietii. Nu toate, dar o parte dintre ele, da.
Ce poti sa faci e sa incerci sa te resemnezi cu faptul ca v-ati despartit si ca nu mai este iubita ta.
Inteleg ca va fi greu la inceput dar straduieste-te sa o faci, sa iti distragi atentia intr-un mod pozitiv.
Iesi in oras cu prietenii, distreaza-te si incearca sa cunosti alte fete.
Bafta!
N am facut o "gunoi" mi-a zis ca se pii pe mine, inainte sa zic astea, si cu toate astea eu am zis doar: daca te duci esti un gunoi. nu am facut-o asa
Să fi fost în locul ei, aș fi pus punct la tot în momentul în care i-ai dat mesaj că e moartă pentru tine.
"era nefericită când era certată cu mine~" păi ce voiai, să fie fericită că sunteți certați?