Păi musulmanii sunt fanatici și rătăciți de la adevăr, singură credința ortodoxă e reflexia adevărului, și dă libertate de voință omului, așa cum l-a investit Dumnezeu pe om dintru început, dar mai bine ca să fie pace, așteaptă să împlinești majoratul. și vezi-ți de viața ta, Nu zic că și la noi ortodoxii găsești fanatism, dar noi îi zicem de fapt habotnicie...nu-ți lăsa prietenul așa ușor, e greu de găsit ceva pe sufletul omului...
Daca tie iti place acel baiat nu ar trebui sa renunti la el doar de dragul familiei tale dar ai putea fi dezamagita. Explicai prietenului tau care e situatia si daca te place cu adevarat va incerca sa te ajute sau macar sa fie de acord sa pastrati secretul. Sper ca te-am ajutat.
Fugi de acasa si iti vezi de viata ta da ai grija ia si niste bani cu tine o sa ai nevoie crede-ma funda?
Nu este vina ta, religia musulmana este cea mai misogina religie din lume. Oricum, religia este o tampenie (toate religiile) dar de regula si chestia asta cu ''vreau sa iubesc, vreau prieten'' poate fi o mare tampenie. Daca as generaliza, asa zice ca toti baietii adolescenti nu implica deloc sentimente in relatii si te vor doar in pat. Cum nu-mi place sa generalizez, spun ca peste 90% dintre baietii adolescenti au un singur scop : sa calareasca.
La varsta ta, o relatie nu are cum sa fie de durata, este pierdere de vreme in majoritatea cazurilor si uneori implica multa suferinta. Desigur, sa fii tinuta in casa cu arcanul nu se poate, mai ales din motive religioase.
Daca ar fi dupa mine as renunta atat la religie cat si la prieten, si mi-as vedea de propria persoana. Cum nu sunt un model de urmat, iti propun sa-ti asculti parintii (din 2 rele e ok sa-l alegi pe cel mai mic. parintii tai nu-ti vor vrea raul niciodata)