| BogdanMarian99 a întrebat:

Vreo idee despre cum aș putea să îmi fac cunostiințe prin București? M-am mutat acum câteva luni aici și nu știu pe nimeni aici. Niște persoane mai de vârsta mea. Am 22 de ani. Chestia e ca sunt și foarte selectiv la persoane pentru ca am avut experiente proaste de-alungul vieții. Ma simt singur în momentul de față și mie nu îmi face bine asta și sunt multe motive pentru care nu îmi face bine, e o poveste lunga... m-ar putea ajuta cineva? Dacă are cineva vreo idee buna care ar putea să îmi fie de folosit, putem discuta și una dintre rețelele de socializare pentru a dezvolta subiectul, bineînțeles asta la alegerea voastră.
Le mulțumesc celor care vor vrea sa ma ajute!

9 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Eh când erm tânăra fecior așa eram și eu băiete la Vârsta asta pe care o am eu nu-ți mai arde de nimic 75 ani am și uite tot pe TPU am rămas revin imediată mă duc să-mi iau aspirina între Timp spune-mi ce ai pe suflet fiule :}

| Crackman a răspuns:

Te duci și tu la un grup de dans, ceva activități sociale, te bagi în partid politic, voluntariat

| Violleta2022 a răspuns:

Iti vei face cunostinte cand iti ieid e munca, printre colegii de servici. tot acolo o sa ai ocazia sa-i testezi sis a-i selectezi, deci poti sa alegi ceva ce-ti place si convine.
Nu-i recomandat sa cauti prieteni pe forumuri, ca risti sa ajungi prin gasti de drogati, betivi si alte soiuri care te pot trage in ilegalitate.

| sierra1 a răspuns:

"cum aș putea să îmi fac cunostiințe...Chestia e ca sunt și foarte selectiv"

ești cumva student?

| BogdanMarian99 explică (pentru Violleta2022):

Lucrez deja

| BogdanMarian99 explică (pentru sierra1):

Nu sunt, am fost student, acum muncesc

| BogdanMarian99 explică (pentru BogdanMarian99):

Dar colegii mei sunt doar colegii mei, am încercat sa fac cumva sa fie și o prietenie la mijloc, dar nu am reușit

| Violleta2022 a răspuns (pentru BogdanMarian99):

Perfect, ca muncesti, insemanand ca ai sanse sa-ti cunsoti colegii si sa-ti alegi dintre ei, pe cine crezi tu ca ti-ar place de prieten.

| sierra1 a răspuns (pentru BogdanMarian99):

Colege de muncă? nimic?