Si daca ar fi ce? E viata lor; ca si noi au dreptul sa o traiasca asa cum vor si cu cine vor. Presa isi baga coada mereu unde nu trebuie si inventeaza tot felul de barfe ca sa atraga atentia. Nu cred ca sunt impreuna, dar ca sa moara altii de oftica daca as fi in locul lor i-as face sa le para rau pentru ceea ce au scris, deoarece lucrurile acestea nu ii afecteaza doar pe ei ci si pe membrii familiilor lor. Oare cand se va opri presa? Daca as avea o putere imensa i-as arunca pe toti in inchisoare pentru magariile care le scriu. Sper sa va gasiti "nasul". Maite si William sunteti superbi; nu dati atentie barfelor. Ramaneti la fel ca pana acum! pupici
NU uite ce am gasit pe net:
Cel mai sexy cubanez al momentului, William Levy, protagonistul din „Iubire cu chip rebel", spune că a obosit să tot audă că ar avea o relaţie de iubire cu partenera lui din telenovelă, Maite Perroni. În ciuda faptului că este un cavaler, William Levy şi-a ieşit din sărite în urma bârfelor apărute în mass-media despre o presupusă poveste de iubire pe care ar trăi-o cu Maite Perroni şi dincolo de platourile de filmare. „Nu vreau să vorbesc despre asta, vreau să muncesc liniştit şi să se termine odată cu bârfele astea", a spus pentru Televisa espectáculos actorul în vârstă de 29 de ani. Zvonurile au început să circule după debutul filmărilor la telenovela" Iubire cu chip rebel" şi după anunţul făcut de Maite, la începutul lui septembrie, că a rupt logodna cu Guido Laris, cu care era împreună de trei ani. La puţin timp după aceasta, Levy a mărturisit că are probleme cu soţia lui, mai ales că au apărut, în mai multe publicaţii, imagini cu el şi Maite la Acapulco
„Erau imagini din timpul filmărilor la telenovelă şi nicidecum imagini cu mine şi Maite petrecând împreună un sfârşit de săptămână la Acapulco. Nicidecum. Lumea trebuie să înţeleagă asta", susţine William care trăieşte nişte momente tensionante cu perechea lui, Elizabeth Gutiérrez.
Interesant, dar Maite nici nu confirmă, nici nu infirmă bârfele. „Sunt conştientă că în acest moment viaţa mea este expusă şi că oricine poate interpreta cum doreşte ceea ce se întâmplă, însă cred că pentru mine este foarte clar unde sunt, cine sunt, că sunt dedicată carierei mele şi că nu am nici un motiv să intru în detalii", a mărturisit tânăra actriţă mexicană în emisiunea „La oreja" (Televisa).
Nu, dar William are o sotie si un copil. Iar Maite Perroni a avut un prieten de care s-a despartit de curand