Si daca ar fi ce? E viata lor; ca si noi au dreptul sa o traiasca asa cum vor si cu cine vor. Presa isi baga coada mereu unde nu trebuie si inventeaza tot felul de barfe ca sa atraga atentia. Nu cred ca sunt impreuna, dar ca sa moara altii de oftica daca as fi in locul lor i-as face sa le para rau pentru ceea ce au scris, deoarece lucrurile acestea nu ii afecteaza doar pe ei ci si pe membrii familiilor lor. Oare cand se va opri presa? Daca as avea o putere imensa i-as arunca pe toti in inchisoare pentru magariile care le scriu. Sper sa va gasiti "nasul". Maite si William sunteti superbi; nu dati atentie barfelor. Ramaneti la fel ca pana acum! pupici
Ei nu sunt impreuna, dar sunt foarte buni prieteni, chestiile astea sunt numai barfe din partea regizorilor. stiti de ce au facut asta? Va spun eu : pentru ca oamenii sa se uite la telenovela. eu imi zic parerea ei desi s-ar potrivi ca sa fie ei un cuplu
dar ei sunt prieteni foarte buni
Eu cred ca sunt impreuna... dupa momentele petrecut in telenovela nu cred ca nu sa infiripat ceva intre ei, pentru ca au fost niste clipe extrem de romantice si se vedea pe fata lor cand se priveau unul pe celalat. Oricat de bun ai fi ca actor eu cred ca tot nu poti sa privesti pe cineva asa soooperb cu se prieveau ei.Ioiii, de ce nu poate william sa fie roman si sa vina in romania? jo lo chero mucho a el
Da dupa cum a si sarutato la ce sa te mai asrepti la alt ceva eu asta cred dupa ce am vazut poza mie imi place de amindoi pentru ca se potivesc foarte mult merita sa fie impreuna ca sunt foarte frumosi si tineri merota ii iubesc foarte mult pe amindoi v-am pupat mult si dulce maite y levy
William Levy NU ESTE CASATORIT cu Elizabeth, sunt impreuna dar nu casatoriti.Si e clar ca pentru el s-a cam terminat dragostea pentru.ea.Si de unde stim ca nu a ramas intentionat insarcinata a doua oara numai ca sa il tina cu forta langa ea? Oricum el se potriveste mai bine cu Mayte.Si nu ea se tine de el ci exact invers, mai cititi si voi oameni buni.
DzEk0 întreabă: