Si daca ar fi ce? E viata lor; ca si noi au dreptul sa o traiasca asa cum vor si cu cine vor. Presa isi baga coada mereu unde nu trebuie si inventeaza tot felul de barfe ca sa atraga atentia. Nu cred ca sunt impreuna, dar ca sa moara altii de oftica daca as fi in locul lor i-as face sa le para rau pentru ceea ce au scris, deoarece lucrurile acestea nu ii afecteaza doar pe ei ci si pe membrii familiilor lor. Oare cand se va opri presa? Daca as avea o putere imensa i-as arunca pe toti in inchisoare pentru magariile care le scriu. Sper sa va gasiti "nasul". Maite si William sunteti superbi; nu dati atentie barfelor. Ramaneti la fel ca pana acum! pupici
Wiliam s-a despartit de sotia sa si maite de iubitul sau deci este clarbn nu ma bag in viata lor dar cred ca ei se iubesc
Nu este adevarat pentru ca William levi este insurat si are si copil, iar Maite are viata ei...
Nu gred ca William Levy si Maite Perroni sunt impreuna, astea sunt niste barfe pe care nu ar trebui sa le bage in seama... Si chiar de ar fi impreuna e viata lor si fac ce vor cu ea, si oricum se potrivesc ca amindoi sunt frumosi.
Nu desi s-ar potrivi de minune
sunt cei mai tari si cei mai buni
felicitari pentru cum joaca
Mi'ar placea mult sa ii vad impreuna ar fi un cuplu minunat... daca ar fi treaba lor.si totusi intr-un fel nu ar fi frumos pentru ca are 2 copii este casatorit si din cate stiu isi iubeste mult nevasta deci eu cred ca nu are relati ca alte femei.