| 1onur a întrebat:

Youtube, Tikokul, Facebook, instragmul, toate rețelele de socializare într-una vorbesc numai despre relații și căsnici.

Cei cu ăștia lalți care într-un îi vezi cum denigrează, înjosesc, umilesc, judeca non-stop, viata altor femei, Viața altor bărbați.Voi nu vedeți? că ăștia, crează bagă, ură, dușmănie între oamenii? între femei și bărbați, între fete și băieți

Iar toți creduli iau de "bine" mizeria lor bolnavă mintală! Și începe să-și arunce între ei toți oamenii cu piatră și noroiul, înjurăturile, jignirile, bătăile, scandale, amenințările,...

Când o sa înțelegem că noi oamenii nu facem bine, că ne lumâ după toți bolnavi mintali și ajungem săne dușmănim între noi pentru ce? Și de ce? Faimă? Opulență? Imaginea? Validarea? Superioritatea? Toate astea pentru ce? Nu vedeți? Cum ne pierdem inima și sufletul umanitatea din noi? Ajungem sănă omorâm între noi, din cauza la tot felul de gelozi bolnav, din cazul la toți nenorociți care se bagă în căsnicia, relația altor femei și bărbați, și le distruge familia relația acelor oamenii.

Tot vâd cum apare câte unul că "bărbatul"alfa nu acceptă orice femei, după apare altul că "femeia" alfa nu acceptă orice bărbat, de unde apar ăștia frate? de ajung ei să ia deciziile astea cum "ar trebui" să fie viața altor femei și bărbați.

Dece este constant bătălia asta între femeie și bărbați, care este mai "puternic""superior"" inteligent" de unde apare chestia asta? Este o nevoie asta? O necesitate? Să demonstrăm neapărat altora bărbăția? și feminitatea? Nu o putem păstra pentru noi? Neapărat trebuie săne lăudăm, arătăm "cine sunt eu domne" " și uite ce am eu și ce nai tu" de unde vin toate astea?

2 răspunsuri:
| Andreipho a răspuns:

Cui pasa despre relatie, barbati si femei si toate prostile? Stii de ce? Pentru ca, lipsa educatie, lipsa intelegator si de toate.

| 1onur explică (pentru Andreipho):

Și de toate ce?