Îți mulțumesc din toată inima că exiști daca tu n-ai fi fost eu nu a-și fi cunoscut ce este sa iubești cu Adevărat îi mulțumesc lui Dumnezeu că mintea scos în cale așa cum ești tu in felul tău de a fi eu te iubesc cu Adevărat pentru cine ești ai fost și vei fi in continuare alaturi de mine toți ani alături de tine pe care i-am petrecut si toți ani alături de tine pe care îi voi petrece voi fi că în prima zi in care te-am văzut te-am auzit poate ca n-am punterea să-ți îndeplinesc așteptările poate că n-am puterea să-ți ofer ce altul ți-a putea oferi și ți-ar da dar eu am decât un suflet o inimă și o iubire incondiționată ce-ți pot oferi știu că nu este prea mult și nu este de ajuns dar a-și lua orice moarte și orice iad la ochii pentru sufletul și inima ta îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști și că pot vedea ochii tăi pot auzi glasul tau pot auzi vocea ta pot auzi sunetul râsului și plânsului tău când inima îți este rănită și fericită și bătăile inimi tale am Sâte iubesc chiar de tu mă vei respinge am Sâte iubesc Chiar te tu vei fugi de mine am Sâte iubesc chiar de tu mă vei înlocui și mă vei putea schimba eu am Sâte iubesc incondiționată chiar de nu a-și avea parte de tine pe lumea asta și voi fi doar un observator la marginea străzilor și drumurilor dorul tău îmi este tot mai mare pe zi ce trece poate că n-am avut tăria și curajul să-ți spun de fiecare dată cât de mult te iubesc și simt pentru tine pentru că nu-mi pot exprima iubirea față de tine ești mai mult decât eu pot să-mi exprim față de tine iubirea pe care o am și am avut-o mereu și o voi avea mereu față de cine căci Sâte iubesc incondiționat este alegerea mea chiar de poate ai sa ma urăști nu te-am înlocuit niciodată nici cu gândul nici cu fapta nu te-am văzut și considerat niciodată o opțiune și nici un obiectiv ai fost mereu prioritate numărul unu în sufletul și inima gândul mintea mea erai ai fost și vei fi mereu peste tot chiar de ți-ar sămăna in străin mași uita însetat de dorul tau la acel chip poate că asi stârni frică acelui om căci n-ar ști câtă dor îți duc și admirație și iubirea și cu dorul pe care ți-o pot poate că acel străini îmi va duce și sfârșit la viața dar nu mi-a părea rău să mod de dorul Chiar de ar fi și mâna unui străin ce-ți seamănă poate ca sunt zile care nu te înțeleg sau poate ca sunt zile in care nu ne înțelegem unul pe celălalt și ne certăm dar până și cearta pe care o am cu tine până și necazul pe care poate il voi avea cu tine.tot ochișori tăi vreau să-i văd tot zâmbetul tău vreau să-l văd tot glasul tău vreau să-l văd tot vocea ta vrea so aud tot părul tău lung si frumos vrea să văd noaptea tu când dormi eu gândesc ce nu am putut îndeplini pentru tine Pentru a te putea face fericită sau poate că ți-am rănit sentimentele fără să știu sau poate că ți-am rănit orgoliul fără să-mi dau seama și la Nervi ți-am străpuns o vorbă greșită în inimă în sufletul tău sunt om mai greșesc și eu pot fi atent uneori tu ești fericirea mea Adevărată cu Adevărat tu ești inima mea cu Adevărat tu ești prima mea și ultima fata domnișoară femeie pe care o iubesc cu Adevărat și am și iubesc ori-ce necaz ar fi între noi tu nu ești un gând nu ești o emoție trecătoarea ești fericirea permanentă în preajma ta și în prezența ta totul are sens totul prinde viață totul prinde culoare tu n-ai fost și nici nu vei fi de schimbat vreodată chiar de alegi să mă schimbi sau să mă înlocuiești eu tot cu aceași ochii te voi privi tot cu aceași inimă te voi privi tot cu același dor te voi privi tot cu aceași admirație te voi privi chiar de in ochii tăi va fi altcineva 8 ani 2920 zile alaturi de tine pentru mine sânt doar ce a fost între noi doi eu vreau să-mi petrec tot destul vieți și zilelor alaturi de tine fără să mai ținem cont de zile și ani și să ținem cont clipele și momentele alaturi de noi fără că sa mai fie ore rămase intre noi și clipe pline de fericire Adevărat alaturi de tine chiar de-mi ești alături si te țin de mână în mine dorul că într-o zi nu vei mai fi se tot adâncește în tăcerea pe care nu ți-o pot exprima mă uit la tine te ascult fără ca sa pierd nicio clipă căci știu ca timpul înapoi nu-mi este dator cu tine nicio clipă s ma uita si te ascult cât pot de mult Sâte cuprind în ochi mei in inima mea in sufletul meu in memoria mea nu-mi doresc să rămâi o amintire trecătoarea și o amintire veșnică să-mi pot aminte alaturi de tine si cu tine orice clipă din viața noastră eu putere să-ți spun cât de mult te iubesc n-am pentru ca dacă a-și face o teași limita știu ca ți-am spus ca te iubesc este este Adevărat dar doar atât sti tu căci tu de fapt ai fost și vei rămâne mereu mai mult decât îți voi da seama si vei putea vreodată sa ști sau sa înțelegi într-adevăr cu Adevărat ești totul meu ai ai fost totul meu și vei rămâne totul meu ești fericirea mea cu Adevărat ai fost și vei rămâne în continuare tot ce a putut aduce Dumnezeu pe Lumea asta mai frumos mai curat mai blând mai înțelegător doar Tu
Mai bine cumpara-i niste flori si iesiti la o terasa, lasa naibii rahatul de postare.
Nimeni nu este mai în măsură să facă asta decât tine. Tu știi ce simți și ce vrei să îi transmiți. Scrie-i ceva din suflet. Indiferent de cât de stângaci îți va părea va aprecia mai mult decât un text scris de altcineva.
Ca sa nu te faci de ras in fata fetei, spune doar ce simti tu, in acel moment.
anonim_4396 întreabă: