| farfuriaverdex a întrebat:

Am deschis recent acest site : https://farfuriaverde.com/
Imi puteti da cateva pareri? Multumesc. PS:

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E bun site ul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-ai facut tu? sad

| farfuriaverdex explică (pentru RAY):

Multumesc pentru raspuns, intreb pentru ca eu sunt deja obisnuita cu interfata, voiam sa stiu daca este usor de accesat, inclusiv mobile, daca informatiile se gasesc usor, meniul accesibil etc happy

| farfuriaverdex explică (pentru anonim_4396):

Da, prin wordpress, mai greu este de ales tema decat adaugarea informatiilor aferente, tema aleasa conteaza foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru farfuriaverdex):

E bun. happy

| AlinaTorge a răspuns:

Pozele si fontul sunt cam mari. Poza din susul paginii trebuie mult mai mica pentru ca poate fi enervant sa dai atata scroll de fiecare data cand intri intr-un articol de pe pagina si nici nu arata asa placut. Ar fi o idee si sa pui titlul paginii peste poza(dar asta doar daca iti place).