Afla-ti URL-ul paginii de Facebook
- Te conectezi la contul tau Facebook;
- Accesezi secţiunea Account, din dreapta sus, apoi Manage Pages de unde selectezi pagina dorită (intri pe pagina site/blog-ului tău pe care ai creat-o anterior,
- Copiază URL-ul din bara de adrese a browser-ului. Trebuie să arate ceva de genul:
http://www.facebook.com/pages/BlogHelp/145795698798163
Configureaza Like box-ul
- Accesează această -> pagina de configurare a Like box-ului;
- In câmpul Facebook Page URL introdu URL-ul paginii tale de Facebook si apasă Enter;
- Poți face diverse setari casetei si atunci când esti multumit apasă pe Get Code;
- Se va deschide o caseta, iar tu copiază codul din prima sectiune, cea cu iframe;
Adauga Like box-ul pe blog
Blogger
- Te conectezi la Contul de Blogger, selectezi Design si apoi in funcție de poziția unde vrei să apară pe blog acest widget selecteaza Adaugati un obiect widget;
- Selecteaza HTML/JavaScript si introdu codul copiat la pasul anterior;
- Salvează si gata!
Https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin
Cred ca Like Box-ul se numeste acum Page Plugin.
Folosesti platforma Blogger? Daca da, atunci citeste in continuare pentru. ca e important. Cand bagi codul de la Page Plugin in HTML, o sa-ti dea o eroare ceva cu "Error parsing HTML bla bla"
Trebuie sa faci ce zice aici ca sa-ti apara corect plugin-ul pe pagina:
http://techubber.blogspot.ro/......ogger.html
Din link-ul de mai sus te intereseaza strict partea postata mai jos, iti sugerez sa te uiti pe site pentru. ca e mai usor de urmarit (vezi modificarile ce trebuie facute cu culori, eu in comment nu am cum sa colorez ce trebuie modificat in HTML). Daca nu te descurci, da-mi un mesaj.
Before Edit:
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=YOURAPPID";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'Facebook-jssdk'));
After Edit: replaced & with it's entity name "&"
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5&appId=YOURAPPID";
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'Facebook-jssdk'));
Tarandelatara întreabă: