| TreiSurori a întrebat:

Buna seara,am sa pun o intrebare la care probabil nu voi primi prea multe raspunsuri decente ci voi primi injuraturi,jigniri si raspunsuri dupa google.
Va rog frumos sa va abtineti,e un site care ajuta orice problema legata de orice.
Revenind la intrebare.

Un site cu vibratoare pentru clitoris,din`acelea "subtile" care vibreaza destul de tare dar nu sunt foarte zgomotoase in forma cunoscuta gen ruj, mascara etc. Cam cat degetul nu foarte mari, fara penetrare (pentru clitoris) imi puteti da? Si pe privat e ok happy

Multumesc.

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
3 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Uite aici un site unde sunt tot felul de vibratoare >>> http://ralix.ro/vibratoare-si-alte-jucarii-erotice/

| TreiSurori explică (pentru Seepty):

Site`uri care expediaza si acasa..nu o tipa care vorbeste despre problema ei cu iubitul in pat.

| mihai69 a răspuns (pentru TreiSurori):

Http://www.4love.ro/......ene/page:1 - eu am luat una-alta de la ei și au fost ok. Ba chiar după aia mă căutau ei, cu tot felul' de promoții. :P