| Miriammmmm a întrebat:

Hey,TPU!
am o intrebare: de ce nu merge acest site? http://192.168.16.1
adica imi trebuie ceva, gen firefox(pentru ca eu folosesc google chrome) chiar nu stiu. voua va merge?

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
5 răspunsuri:
| adyyo a răspuns:

Daca esti pe romtelecom trebuie sa suni la ei sa iti de permisiunea sa intri (numarul lor: 1930) si trebuie intrat de pe internet explorer.

| Stefan_Alex_1994 a răspuns:

Nu merge pentru ca acel site este tinut de cineva pe un calculator personal. pentru a putea fi facut vizibil pentru toti cei care vor sa il acceseze, mai intai trebuie achizitionat un domeniu si apoi un webhosting... daca doresti te pot ajuta!

| Kattan a răspuns:

192.168.16.1 este un IP privat. Ceea ce inseamna ca este un IP din reteaua ta, neputand sa fie accesat din nimeni din afara retelei (fara translatare). De ce ai nevoie sa intri pe acel IP?

| Miriammmmm explică (pentru Kattan):

Pai, este site-ul din brosura wirelles-ului si cam trebuie facute modificari pentru ca nu mai merge

| Kattan a răspuns (pentru Miriammmmm):

Este posibil ca acel IP sa fi fost modificat, daca cineva ti-a facut setari la router. Cauta in manual cum poti reseta router-ul la setarile din fabrica (adica IP-ul si user/pass implicit).