Nu trebuie sa platesti.Tu ai castigat dar nu crede pentru ca sunt pacaleli.In centru a venit un domn la mine si mi-a zis ca sunt frumoasa pentru fotomodel.Si m-am inscris. Costa 800 de lei pe an.Am platit si am dat si 200 de lei in plus.Sa nu crezi nimic.E fals.
In sfarsit ai descarcat Office 2007 dupa lupte seculare! Si ma bucur ca ai apreciat si raspunsul meu! (te-ai scutit de 7 milioane cat costa Office 2007)
In legatura cu emailul pe care l-ai primit, spune ca ai catigat 550.000 de lire sterline si un laptop Toshiba!
Uite traducerea: Dorim să felicit şi să vă informăm cu privire la selecţia de numerar premiu 550, 000 lire sterline şi un laptop Toshiba (cinci sute cincizeci de mii de lire sterline), în Programul de Micro-Soft Cupoane de promovare a avut loc la 10 octombrie 2011. Selecţia a procesului de adresa ta de e-mail a fost efectuat prin selecţie aleatorie in sistemul nostru computerizat de selecţie de e-mail (SSE), dintr-o bază de date de peste 250.000 de adrese de email trasată de la care aţi fost selectat. În plus, dvs. de e-mail ataşat la numărul biletului: 56475600545 188 5368/02 cu numărul de serie a atras numere norocoase: 05, 06, 17, 20, 28, 42 (Bonus 33), care ulterior a castigat Premiul vă în prima categorie şi anume meci de 5 bonus plus. Aţi fost aprobate, prin urmare, să pretindă o sumă totală de 550.000 lire sterline şi un laptop Toshiba (cinci sute cincizeci de mii de lire sterline), în numerar creditat la dosar KTU / 9023118308/03. Meci de 6 bonus plus. Va rugam sa contactati fiduciare agent domnul Mark Foster imediat cu fe!
E VRAJEALA! ...MARE! asa ca stai linistit! Bafta!
Tarandelatara întreabă: