Seriale unde apar multe femei goale? In neveste disperate apar? Nici in sex in the city nu apar asa mai mereu, eu vreau sa apara mult de tot, asa de relaxare.
Oare exista site-uri care au selectat importante din fiecare episod dintr-un serial? de exemplu in neveste disperate m-as uita dar e prea mult 40minute pentru ce vrea sa fie.
Ziceti- mi si mie niste seriale si filme de sub 44 de minute, dar sa nu fie populare ca le- am vazut si sa fie orice gen in afara de comedie, daca stiti si seriale chiar de 30 de minute gen barry de ...? (mai mult)
De ce nu se respecta programul TV? Vezi 04, 05.03. 2024 ora 11.00 si 12.00.
Era un film de dragoste, gen el intra la puscarie si iubita lui mereu venea sa il vada... dupa o luna cam asa el vrea sa rupa orice legatura cu ea sa isi refaca viata...ea se casatoreste dar nu se intelege...? (mai mult)
Filme western cu multa actiune stiti?
Salut! Încerc să înțeleg limba germană, îmi puteți recomanda niște filme în limba germană care să aibă subtitrări în limba română? (sau engleză) Și dacă se poate filme pe care să...? (mai mult)
Ce fac actorii precum Michael c Hall, Al Pacino, Edward Norton, Gicardino Espoito, Bob Odenkirk, Mike din breaking bad, Christopher din sopranos, actorul din narcos care l- a jucat pe Pablo Escobar,...? (mai mult)
Se merită să cumpăr abonament Netflix? Sunt ok filmele și serialele de acolo? Au și traducere? Care este pretul abonamentului lunar? Există de ex o perioadă gratuită de "încercare"? Pentru ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra care site de seriale turecesti are traduceri mai bune si de calitate? Teresa cu carti sau Despre Seriale?
Caut un film pe care îl tin minte din copilărie. Este un film de groaza si imi aduc aminte ca era vorba despre un cuplu care au aveau un bebeluș si stăteau intr o casa in padure. Stiu ca sotul femeii...? (mai mult)
Hei, mai știe careva cumva despre desenul ăla vechi de pe minimax/boomerang/nick Jr, nu mai știu exact pe care, despre două animale care ne învățau cum sa desenam? Știu că era un episod când...? (mai mult)
Heii. Caut și eu un episod din lectii de viata, daca ma poate ajuta cineva. E vorba de un cuplu, unde sotul are o amanta, sotia afla, dar ulterior afla ca are cancer in faza terminală, și pe...? (mai mult)
E Hailey banks neagra? E fata din desenele noi disney, imi place mult de ea, e draguta dar vreau sa stiu daca ea e neagra, imi plac dintii ei.
De ce nu mai apar filme de calitate în ultima vreme? Mai ales la categoria horror?
Bună ziua, Câte sezoane are serialul THE SUPERGIRL?
Stiti seriale cu extraterestrii si sa aiba si actiune multa? impuscaturi de regula as vrea si 2 ce numar de seriale vazute aveti? eu am cam 90.
Serialul mayans si narcos mexico au multa actiune? cam de la ce episod? dar american horror story sezonul slasher are actiune?
Salut caut un film de ceva vreme … incepe cu o femeie care merge prin ploaie. apoi este lovita de cineva. femeia cade la pamant si cand se uita la persoana care a lovit- o vede ca aceasta are ochii...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prezenta lui Liam Neeson in filme de actiune?
Ce film cu Adam Sandler va place cel mai mult?
Stiti filme slashere cu multa actiune? dar sa nu fie populare ca pe alea le- am vazut si 2 filme cu mafie dar tot asa sa nu fie populare stiti? dar cu conditia sa aiba multa gangstereala, multa actiune,...? (mai mult)
Unde au disparut seriale vechi (Sex and the City, Friends, The X Files, Buffy the Vampire Slayer, Ally McBeal)? In Romania se difuzeaza peste tot seriale turcesti, latino americane si cele indiene.
Ce parere aveti despre River Phoenix?
Ce filme ati vazut pentru prima data pe TCM?
era un film indian in care ei doi sunt împreuna dar, și, prietena lui cea mai buna îl plăcea și el avea un frate gras cu probleme și îl bat polițiștii, pana la urma el și fata aia se...? (mai mult)
A vazut careva house of the dragon? imi explica si mie cineva ce i- a placut in serialul ala? mi s- a parut plictisitor si lipsit de actiune, nu stiu ce va place palavrageala asa mult, cand zic actiune...? (mai mult)
Gangs of new york are multa actiune? dar once upon a time in America? si 3 Al Pacino ce filme mai are unde e mafiot in rol principal in afara de godfather, scarface, carlito s way dog day afternoon si...? (mai mult)
Ziceti- mi si mie seriale cu gangsteri gen boardwalk empire de la sezonul 3 plin de actiune, dar sa fie gangstereala, am vazut sopranos si narcos altceva, am incercat gamorah dar dupa 7 episoade nu m-...? (mai mult)
Caut un film vechi si nu il pot gasi. E vorba despre o tanara familie ce are o fetita pe nume Maria, iar apoi aceasta moare... dupa tragedie cand barbatul pleaca pe un vapor, sotia ii da ...? (mai mult)
Sunt curios daca cineva isi mai aduce aminte de un film destul de vechi, cu niste copii care isi construiau niste masinute si trebuiau sa faca intrecere si un alt detaliu, personajul principal avea un...? (mai mult)
Ce filme subestimate va plac?
Ce asteptari aveti pentru Oscar?
Ce actori/actrite va plac in general?
Ce parere aveti despre acest program TV din 2007? https://web.archive.org/web/20070220020432/http://port.ro/pls/tv/tv.prog?i_days=1&i_ch_nr=4&i_ch=54
De ce este multa ura la adresa lui Dakota Johnson? Stiu ca e fiica lui Melanie Griffith.
Stie cineva in ce episod de Lectii de viata apare actrita Elisa Pirvan?
Buna știe cineva aplicații anime(cu bani sau fara)vreau in limba romana sa fie subtitrarea
Ce parere aveti despre filme pentru adolescenti (The Breakfast Club, St Elmo's Fire, The Outsiders, Pretty in Pink)?
Mai are farmec emisiunea Cronica Carcotasilor in ziua de azi. Are audienta sau nu?
Cum se simte o naștere
In spartacus ati gasit asa multe personaje interesante? Mie unul doar spartacus si crixus ce mi-au placut, mi s-a parut ca au dat focus si la niste personaje cam neinteresante.
A vazut careva serialul spartacus? Da are multa actiune dar are si scene (ca aproape toate serialele) ce-i drept,scurte, unde se mai trage de timp, voi ce ziceti?
Iron Eagle este copia lui Top Gun? Care este cel mai bun film dintre cele doua.
Ce parere aveti despre filmul Timerider: The Adeventure of Lyle Swann cu Fred Ward. E un film bun sau prost, in ciuda faptului majoritatea considera cliseu?
Bună! În ce episod din Boruto Naruto se îmbolnăvește de o boala ne cunoscuta pe care a avut-o și eremitul celor 6 căi în trecut?
Ce parere aveti despre actori de comedie (Chevy Chase, Steve Martin, Gene Wilder, Cloris Leachman, George Burns, Lucille Ball, Mel Brooks, Madeline Kahn)?
Cand au fost difuzate in Romania filme de actiune (American Ninja, Enter the Ninja, Iron Eagle, Indiana Jones, Kickboxer, Bloodsport, Top Gun, Southern Comfort, Missing in Action, First Blood,...? (mai mult)
Credeți că va apărea in câțiva ani o dystopia ca in filmul Elysium? Ar fi bine sa ne strângem bani de pe acum?
Un film cu niște cupluri ce se duc la o cabana de vara ( cred ) și încep sa se scalde intr- o apa mica și vine cineva și îi taie gatul la un baiat cu o secera... un film văzut acum mult timp nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?