| unconnected a întrebat:

A aparut sezonul 2 din City Hunter? Sau va aparea candva?

7 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Bună.
Nu, nu a aparut. Si eu il astept, ca sa zic asa, dar ma indoiesc ca va aparea, desi ar trebui la cum s-a terminat primul sezon. M-am documentat si nu apare nimic despre asta sad.
Pa, pa.

| ralucageorgiu a răspuns:

Da a aparutbig grin eu l-am vizualizat pe blogul lui aniola...ii singurul site unde l-am gasit...e de la episodul 14big grin

| SebylVane1890 a răspuns (pentru ralucageorgiu):

Da-mi si mie te rog link-ul ca vreau si eu sa-l vad! il astept de ceva timp! dar nu am vazut nicaieri sa spuna ceva despre asta...mai ales ca acum unul dintre actorii ce interpreta rolul principal(Lee Min Ho) e ocupat cu un alt serial(Heirs)...

Merci ca ai incercat dar ce ai dat tu este sezonul 1, pe care eu l-am vazut. Unconnected a intrebat de sezonul 2, care nu prea cared ca a aparut.Si eu tot de sezonul 2 am cerut.Multumesc oricum big grin

| ralucageorgiu a răspuns (pentru SebylVane1890):

Pe unele site`uri ii sezonul unul in mai multe episoade...care is de 30 de minute pentru ca un episod este imparit in doua parti ..pe acest site episoadele is de 60 minute ..tot filmul are in total 20 episoade a cate 60 minute pentru ca si eu m`am uitat prima dat pe vplay si erau 26 episoade a cate 30 minute ...adica 13 episoade ar veni pe acest sitebig grin

Pe orice site avizat serialul apare de 20 de ep a cate o ora si cevahappyOricum blogul lui aniola e mai bun.Si eu am vazut destule seriale pe elbig grin Iti poti pune increderea ca vezi tot serialul cum trebuie...