| MeForeverAlone a întrebat:

A văzut cineva Teen Wolf? Că am o curiozitate.

9 răspunsuri:
| Simon a răspuns:

Sunt la zi cu el big grin. Care ar fi curiozitatea?

| kavasaki99 a răspuns:

Inca nu urmeaza.

| MeForeverAlone explică (pentru Simon):

Ok, deci Derek a avut în adolescență ochii albaștrii, iar după ce a murit prima lui dragoste i-au devenit galbeni.
Însă când i-a făcut Kate vraja aceea de a devenit din nou copilul din adolescență, la vremea când o întâlnise pe ea și o considera iubita lui, ochii lui erau tot albaștrii. Nu e ciudat?
Adică mama lui a murit când Kate le-a dat foc la casă, iar în amintirea lui Derek când murise acea fată din cauza lui și i s-a schimbat culoarea ochilor, maică-sa era în viață, deci n-o întâlnise pe Kate și nici nu avusese loc incendiul.
O fi o greșeală a regizorului sau am omis eu ceva?
Sper că se înțelege...

| Simon a răspuns (pentru MeForeverAlone):

Poate vraja a fost facut in asa fel incat sa o considere pe Kate prima dragoste si aici motivul ochilor. Oricum Derek a trecut printr-o transformare majora dupa vraja aia. Dar foarte sincer, chiar nu am bagat de seama laughing) e ok serialul, motiv pentru care il urmaresc, dar atat laughing

Eu tot cred că e o greșeală happy
Adică veterinarul acela când vorbea cu Scott apus accent pe faptul că avea ochii albaștrii...
dar da, ai dreptate, e posibil să fi fost vraja...
Oricum, mersi.
Ai văzut că au apărut vreo 2 episoade din sezonul 6?

Le-am vazut laughing Daca ai Android, cauta SeriesGuide. E marfa aplicatie.

O să caut. Dar s-au făcut numai alea două sau sau mai sunt și altele făcute de curând?
Dacă știi vreun site lasă-l aiciwinking

E un sezon intreg, mai urmeaza, instaleaza-ti aplicatia si vei avea detaliile astea.
filmeseriale. online

Ok