| BBiiiaa a întrebat:

Acum ceva timp, am vazut la televizor un film, thriller i-as spune, desi nu sunt sigura ca apartine genului. Era vorba despre o familie care se muta intr-o zona foarte retrasa, adopta o fetita pe care toti o evitau intrucat credeau ca este o zana malefica. Fata provoaca tot felul de probleme, dar este mereu aparat si iubita de acea femeie.La final, cand femeia reuseste sa ramana insarcinata, ajunge sa piarda copilul din cauza fetei, care se dovedeste a fii, intr-adevar, o zana malefica. Acum, daca ati vazut filmul asta, imi puteti spune cum se numeste?laughing

4 răspunsuri:
| Sososofluffffy a răspuns:

The orphan?

| BBiiiaa explică (pentru Sososofluffffy):

Nu,dar se pare ca era ceva foarte asemanatr. Personajul principal, fetita, era mult mai mica si nu vorbea si totul se intampla intr-o zona cu putine familii. Imi mai aduc aminte si de un alt personaj, un batran superstitios, care tot incerca sa scape de fata.

| BBiiiaa explică (pentru faramatania):

Nu,dar se pare ca era ceva foarte asemanator. Personajul principal, fetita, era mult mai mica si nu vorbea si totul se intampla intr-o zona cu putine familii. Imi mai aduc aminte si de un alt personaj, un batran superstitios, care tot incerca sa scape de fata.