| Anonimul3315 a întrebat:

Am o intrebare despre filmele horror. Ce-mi puteti spune despre legendara bloody marry. Mi-au povestit prietenii depsre ea dar mi frica sa ma uit. Spuneimi informatii despre ea si daca voi v-ati speriat cand ati vazut-o sau daca unul dintre voi a facut acel truc la baie in fata oglinzii.

6 răspunsuri:
| NICKSOOO a răspuns:

Oh; prima data cand am vazut acel "truc" cu lumanarea in mana la 12 noaptea spunand de 3 ori in fata oglinzii "Bloody Mary"; m-am speriat serios, nu gluma! Nu cred ca este adevarat; insa de aici pleaca legenda cum ca daca spargi o oglinda ai ghinion( de obicei 7 ani). Este ceva inspaimantator! Te-as sfatui sa nu te uiti la asa ceva; vei visa urat nopatea; insa daca tu chiar vrei si esti foarte curioasa o poti face. kiss Craciun fericit si o seara frumoasa! :X

| me4ever98 a răspuns:

Sunt multe variante ale acestei legende si sunt multe feluri de a o ''evoca'' pe aceasta bloody mary, dar crede-ma nu exista asa cevaoh go on.da sa stii ca atunci cand am vazut-o m-am speriat pentru ca arata foarte uratx_x...nu-ti recomand sa te uiti la imagini sau la video, dar totusi daca vrei sa o vezi poti incerca, nu are ce sa se intample.si treaba cu oglinda nu poti spune ca este un truc... unii zic ca este real, dar trebuie sa fie ora 12, sa zici de 10 ori i believe in bloody mary si sa fie becurile stinse, iar in fata oglinzii sa fie lumanari aprinse(nu-ti sugerez sa incerci dar nici nu cred ca este real). uite eu odata am incercat alta varianta:am mers in fata onglinzii cand era 11 si ceva si am zis de 3 ori bloody mary si nu s-a intamplat nimic, de atunci nu mai cred ca exista.acum depinde doar de tine daca vrei sa aflii mai multe sau sa ramai cu ce ti-am zis eu, sper ca totusi ti-am fost de ajutor cu cevawinking

| just1puya a răspuns:

Tot ce auzi sunt numai prostii...nimic nu poate fi adevarat!

| RainOfColors a răspuns:

Pai, am vazut filmul cand aveam 10 sau 9 ani si, sincer, m-am speriat chiar foarte tare deoarece m-am uitat la el cu niste prietene care, imediat dupa au facut acel truc in fata oglinzii si, pentru a nu parea mai... fricoasa l-am facut si eu. Apoi, bineinteles mi-a fost frica cateva nopti, dar mi-a trecut.big grin

| Anonimul3315 explică (pentru me4ever98):

Mi-ai fost de ajutor dar tu ai zis c alai facut nu intamplat numic dar apoi nu mai crezi dar 2 lucruri ai exclus sa fie lumanari si sa fie la 12 noaptea deci e normal sa nu se fi intamplat nimic daca n-ai facut corect ritualul, trucul sau ce-o fi ala.Nu zic ca ar trebui sa se intample dar daca chiar e real e normal sa nu se fi intamplat daca n-ai facut bine ritualul.

| me4ever98 a răspuns (pentru Anonimul3315):

Ai dreptatewinking, dar eu zic sa nu incerci oricum!