Daca ai internet pe telefon, poti folosi si WiFi-ul gratuit din anumite locatii, de ce sa mai dai bani pe abonamente? https://television-planet.tv/ro/canale-tv/spain/
https://tvonline123.com/categoria/filme.html
Reviste n-am mai vazut de ani buni (din cele cu CD-uri). Nici n-as avea nevoie. Gasesc tot ce vreau pe net.
In rest gasesti pe Youtube tot ce doresti.
Poti viziona posturile TV din alte tari via satelit (cu decodor) si eventual prin internet.
Cu antenă parabolică fara abonament la liber poti prinde multe posturi tv straine, Spaniolii, Nemții, Americanii, Francezii, etc, ai nevoie de antenă cu motor ca sa navighezi pe toti satelitii, aia (antena) o poti rotii din telecomanda pe ce satelit vrei, dar costă antena decodoarele si daca nu te lasa administratorul blocului sa pui antena pe bloc nu prinzi nimic daca stai la etaje inferioare, parter sau etajele 1-5
Poti sa suni la cei de la care ai cablu TV și sa le spui ca vrei mai multe programe.Stabilesti cu ei ce posturi mai au și costurile, si probabil se rezolva.
Păi au? Adică pe mine asta mă interesa dacă au mai multe. Deoarece le cam au doar pe cele de știri și alea de documentare, cam sunt oricum cele de la National G și Discovery, dar nici alea nu mi se par cine știe ce. Parcă ultima dată văzusem că ăla History, ar părea ceva mai interesant. Vreau ceva cu descoperiri, cu genetică multă, cu tot felul de nebunii, dar și din astea cu spirite, fantome, demoni, criminali și tot felul de nebunii.
Am cam epuizat tot ce am reușit să găsesc pe Youtube din crimele faimoase, cele cu demoni, posedări și exorcizări și conspirații. Aș vrea așa să mai văd, dar mai ales să aud câte ceva când vin de la muncă, o oră, două, de aceea aș fi preferat și ceva în limba română, că uneori mai stau pe la bucătărie sau mai fac și altceva și aș vrea să aud câte ceva care să mă șocheze, dar și să-mi stârnească curiozitatea. Dar ți-am zis pe Youtube, am epuizat tot.
Oricum de vreo 3 ani m-am ținut că mă duc la ăia de la Cablu să le cer alte canale, dar am tot amânat, apoi am avut Netflix-ul și am mai găsit și pe acolo 1, 2 faine, dar le-am cam văzut și pe alea toate, din ce mi-a plăcut mie așa mai mult. După de când cu pandemia, m-am mutat mai mult pe Youtube, ascultând numai cele cu conspirații, le-am cam epuizat și pe alea. Apoi cum vedeam filmul sau documentarul vreunui mare psicho ori criminal, îi cercetam mai amănunțit cazul tot pe Youtube, dar deja am epuizat și toate cazurile de genul faimoase. Nu mai găsesc ceva care să mă atragă nici pe Youtube. Îi mai aștept pe cei de la TrueCrimeRomania să mai încarce câte un caz la nu știu cât timp, dar am văzut că nici ei nu postează prea multe. Pe genetică iar nu au cine știe ce, mai ales în română și în engleză chiar nu înțeleg.
Plus că pe Youtube zona asta cu criminalitatea, este doar prezentat cazul parcă mai mult de curiozitate, mie mi-ar plăcea să văd și cu explicații psihologice, să vorbească și niște psihologi/psihiatri chiar și preoți despre cazurile acelea și ceva mai amănunțit totul.
Nu stiu dacă au traduse în romana. Cert e ca mai bun ca internetul nu găsești program.
Inceaeca la Telekom, e mai scump dar cred ca au ceva programe în plus. Ceri detalii de la ei și vezi dacă e ceia ce te interesează.
Pe timpuri era pe Discovery fenomene stranii, acum nu mai baga.