| notdalia22 a întrebat:

Am un serial pe care vreau sa l vizionez de foarte mult timp, insa am o mica problema.Pe Netflix il gasesc sa-l vad doar cu VPN activat, iar pe alte site-uri nu este nicaieri cu subtitrare in romana.Acum intrebarea mea e,daca activez VPN-ul pe alta tara, imi mai arata subtitrarile in romana?
Cand am schimbat VPN-ul sa vad daca imi gaseste serialul, am observat ca descrierea fiecarui episod e in romana, si plus de asta stiu ca a fost si pe Netflix in Romania acest serial acum cativa ani, insa nu ma pricep, si cred ca sunt sanse sa nu gasesc subtitrare daca serialul nu mai este disponibil in Romania, si sa fac abonament degeaba laughing))
Nu este vorba de bani, dar am deja la inca 3 aplicatii de streaming si le tin mai mult degeaba si pe acelea, si Netflix la fel, o sa imi trebuiasca doar pentru acest serial.

3 răspunsuri:
| RareșMarin a răspuns:

Eu unul când caut ceva, un serial, un film, un anime, scriu numele urmat de ro sub sau online subtitrat pe AdBlock Browser ca să nu am treabă cu reclamele și nu exista serial, film sa nu îl găsesc, in cel mai rău caz e prea nou și nu au avut timp băieții să îl urce pe site-ul respectiv dar dacă e mai vechi de 2025 orice poate fi găsit online.

| Kufu95 a răspuns:

Din ce an este serialul? Că cele mai noi nu cred că au subtitrare.

| Dismally a răspuns:

Ce serial cauti? Unele nu au subtitrare nici pe Netflix, dar mai sunt site-uri cu subtitrari in romana.