Mdah, mai erau niste cretini care vinau sexual positions in Happy Feet. Bai, astia sunt cretini cu prea mult timp liber! Am urmarit Happy Feet, am vazut scenele la care se facea referire, le-am si revazut dupa aia de curiozitate. Ma uit la filme p0rno, imi plac filmele p0rno, imi plac multe chestii care tin de sex absolut neortodoxe si pacatoase cum ar zice niste unii pe aici (da, stiu, o sa iard in Iad pentru asta, vai, nu mi se mai scoala de frica), legat de 80% din gagicile sub 50 de ani pe care vad pe strada ma gindesc cam ce si cum le-as face eu sau ce le fac altii, uneori am ginduri mirsave si apropos de personaje care par minore (poate sunt majore, nu stiu, nu cer buletinul uneia pe care o vad pe strada si ma gindesc cit de mult mi-ar place sa imi bat p*&a de fata ei in fiecare dimineata), insa nu am vazut absolut nimic sexual in desenul ala animat. A, daca esti un dement frustrat si intoxicat religios care face sex de 2 ori in 5 ani, atunci probabil ca stai sa vinezi sex peste tot pe unde nu e...
Ăștia găsesc în orice animație Disney sau desen animat în general ceva cu tenta sexuala
Mdah, e ceva de speriat. Stai sa vezi si debilii care diseca muzica pe care o asculta juniorii pana la ultima nota. Prin state si nu numai sunt magazine cu muzica crestina - inclusiv hip-hop si metal. Daca nu baga ceva cu gizasi pe acolo, nu e buna...
Ioana18octombrie întreabă:
anonim_4396 întreabă: