anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut aseara(22 ianuarie)pe ProTV un film.adica o parte din el ca n-am apucat sa-l vad tot ca eram foarte obosit.era cu ceva demoni. dar ce mi-a atras atentia era faptul ca uneori, unele personaje vorbeau pe romana, deci filmul sigur era facut in RO ca aia conduceau si niste daciilaughing). deci stie cineva cum se numeste filmul?

Răspuns Câştigător
| YuLiAnDrEeA a răspuns:

Cred ca pestera (the cave)

10 răspunsuri:
| CupY a răspuns:

Ți-e greu să te uiti pe protv la programul ce a fost difuzat să îți iei de acolo denumirea filmului?

| MicutzaaPooh a răspuns:

Tocmai postam aceeasi intrebare laughing) daca aflu iti spun :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MicutzaaPooh):

Da...mercihappydar cred ca e ala care zicea YuLiAnDrEeA the Cave.si e chiar fain

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru YuLiAnDrEeA):

Probabil e ala... oricum daca nu e si the cave asta din ce am vazut imagini e fain...merci oricumwinking

Am gasit big grin! se numeste Profetia IV

Http://tv.kappa.ro/PRO-TV/22-01-2012.html nu e asta?/:) the cave nu are secvente in romana...dai fundita aiurea :( faci risipaaa:)))

anonim_4396

laughing)...ok mersi.tu trebuia sa primesti atuncihappy.a mai pun o data intrebarea?laughing

Nu.las`o asahappy in sufletul meu e ca si cand as fi primit funditalaughing mersi mersi:*:*laughing

anonim_4396

Ok...n-ai pentru cetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CupY):

Ti-e greu sa te abtii? nu vezi ca asta e un site de intrebari? probabil vroiai sa intri pe red***e si ai gresit adresa!