| Floriannn a întrebat:

Am vazut cu multi ani in urma la televizor un film horror, posibil cu putina comedie si cu buget mic. Era un barbat care a suferit un experiment in care ADN-ul lui a fost combinat cu ADN-ul unei maimute(probabil intr-un laborator). Cred ca avea posibilitatea de a se transforma oricand intr-o maimuta urata, cu o față mult mai terifianta si deformata decat față unei maimute obisnuite. Era o scena cu el pe acoperisul unei cladiri inconjurat de politisti si un elicopter de politie cu lumina pe el. In film parea pervers si diabolic. Posibil ca maimutoiul sa fie politisit in film. Imi amintesc o scena cu el si cu un barbat, apropiindu-se de el, urmand ca intr-o fractiune de secunda maimutoiul sa ia o bucata din nasul victimei, camera punand mult accent sa arate nasul victimei fara carne pe el. Mai mult de atat nu-mi amintesc. Filmul e vechi, probabil lansat intre 2000-2010. Stiu ca filmul posibil sa fie unul cliseic, cu scenariu slab, dar cand l-am vazut eu eram foarte mic si m-a speriat intr-un mod placut. Cine isi da seama care ar putea sa fie e genial.

4 răspunsuri:
| nukeyly a răspuns:

Https://www.imdb.com/title/tt0255798/
The Animal 2001 1h 24m

| Floriannn explică (pentru nukeyly):

Nu. Am vazut in trecut filmul asta, dar din pacate nu e cel pe care il caut. Cel pe care il caut e asemanator cu ce mi-ai trimis tu, doar ca The Animal se baneaza pe comedie. Cel pe care il caut eu e mult mai brutal de atat si umorul e mai mult pentru adulti. Daca vrei in continuare sa mai cauti vreau sa iei in calcul urmatoarele detalii care sunt garantat in film.

Faptul ca e un maimutoi pervers si diabolic cand e transformat.
De multe ori filmul e foarte brutal.
``Imi amintesc o scena cu el si cu un barbat, apropiindu-se de el, urmand ca intr-o fractiune de secunda maimutoiul sa ia o bucata din nasul victimei, camera punand mult accent sa arate nasul victimei fara carne pe el.``

Restul detaliilor pe care le-am scris la intrebare sunt doar posibilitati care nu sunt concrete, dar care pot ajuta.

| Lukasssz a răspuns:

The Hot Chick (2002)

| Floriannn explică (pentru Lukasssz):

Din pacate nu e filmul pe care il caut.