anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut mai demult pe ProTV un film care era cam asa:
Erau 2 prieteni la vanatoare cred,si la un moment dat unul nu stiu de ce se impusca in cap.Bun,dupa aia prietenul lui ii cere nevestii ajutorul sa scape de cadavru pentru ca politia o sa spuna ca el l-a omorat...Scapa de el.Dupaia el se culca cu o prostituata in pat parca,ii prinde sotia lui si o impusca pe prostituata,dupa aia trebuie sa scape si de cadavru asta stiind ca politia o sa spuna ca el a omorat-o,o arunca intr-un lac,dupa aia se imprieteneste cu un taran mai prost cu care merge la pescuit pe acel lac,la un moment dat gaseste un cadavru in apa,el credea ca e cel aruncat de el insa era altu.

In fine,daca il stie careva lasa-ti aici numele.
La finalul filmului a spus ca se numeste "Tap ispasitor" insa l-am cautat pe net dupa acest nume si nu l-am gasit.

Dau funda!
Si daca mai stie cineva filme de genul,lasa-ti numele lor aici.

Răspuns Câştigător
| dreea90 a răspuns:

- Clay Pigeons se numeste. din 1998 e.
- altul care s-ar putea sa iti placa e Straw Dogs, din 2011.

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns (pentru dreea90):

Multumesc mult!
O sa le vizionez pe amandoua.
Daca mai cunosti filme de genul...din astea la tara spune-mi-le te rog, ca-mi plac multhappy

| dreea90 a răspuns (pentru unknownn):

Cu placere.
Aseara am vazut si eu Straw Dogs si e foarte enervant la final cand sotul nu afla un lucru. O sa vezi tu.

| unknownn a răspuns (pentru dreea90):

Am vazut Straw Dogs si regret,n-are aproape nici-o asemanare cu Clay Pigeons,decat faptul ca actiunea se petrece tot la tara, si numele se aseamana, in rest...regret ca l-am vazut.N-are nici-o poveste.

| unknownn a răspuns:

Si inca ceva, unde-i thriller-ul si mister-ul din acest film? Ba chiar am adormit la el ca mai mult era comedie, abia in ultima parte cand au venit aia sa-l omoare pe Sumner m-am trezit.

| dreea90 a răspuns (pentru unknownn):

Da, si eu l-am vazut pe tren... ca ma plictiseam. Mi-l recomandase cineva, dar cred ca a vrut sa mi-l recomande pe cel vechi, nu cel din 2011. A fost cam... blank.
Un thriller care mi-a placut este Fracture, cu Antony Hopkins si Ryan Gosling. Sau tacerea mieilor ambele parti.