| l00K4Nxt a întrebat:

Am vazut un film trist care m-a facut sa plang si ma toy gandesc la el cum pot face sa-mi-l scot din cap?

19 răspunsuri:
| Céline7 a răspuns:

Ocupa-te cu altceva fa ce iti place tie sa faci mai mult,esi cu prietenii, si cu timpul va disparea din mintea ta! Asa am patit si eu, am vazut un film cu un catel si am plins dupa aceia dar a trecut happy

| AdryanaN5 a răspuns:

Uita-te la altul mai vesel.(te vei gandi la el)

Răspuns utilizator avertizat
| ghitza a răspuns:

Incearca sa te uiti la alt film. Unul comic preferabil, dar trece cu timpul. Dupa cateva ore sau zile ori nu iti vei aminti, ori iti vei aminti si te va intrista doar. Incearca sa faci altceva.

Cum se numeste filmul?

| KittyHHk a răspuns:

Pai, ocupa-te de altceva sau cauta un film bun, dar cu o semnificatie tot atat de puternica care sa te faca sa te simti mai bine si sa-ti ramana filmul ala in cap. Iti recomand The Bucket List e cu actori buni, umor de calitate si este destul de profund.

| Céline7 a răspuns (pentru l00K4Nxt):

E filmul acela care cu catelu siberian care se aseamna cu lupul? rasa se numeste husky!

| elisarktis a răspuns:

Hachi a dog's tale da am plans in hohote crying broken heart toamne sfinte s-a speriat mama a zis ca nu ma mai vazut plangand asa de tare si iar la mai unu rainman doamne am plans de seara pana dimineata

| KittyHHk a răspuns (pentru l00K4Nxt):

Atunci, nu stiu ce sa iti recomand. Poate Click, dar nu e chiar atat de fain ca The bucket list, dar e foarte amuzant si are un mesaj interesant.

| KittyHHk a răspuns (pentru elisarktis):

Si eu am plans de pe la jumatatea filmului pana la sfarsit... intr-adevar, foarte emotionant. The butterfly effect ai vazut?

| Céline7 a răspuns (pentru l00K4Nxt):

E acela care l-am vazut si eu sad da este adevarat filmul este foarte trist dar la urama urmei e doar un film happy

| KittyHHk a răspuns (pentru Céline7):

E inspirat dintr-un caz real!

| ghitza a răspuns (pentru l00K4Nxt):

Multumesc! Acum ma uit si eu la el. Nu mai vorbi despre filmul acesta si fa altceva. Daca tot vorbesti despre el nu o sa iti treaca. Alta idee ce imi veni. Cand ma intristez ma uit la anime-uri (desene animate) incearca daca iti plac.

| Céline7 a răspuns (pentru KittyHHk):

Imi este foarte interesant oare cum au filmat catelul? asa parea trist sad

| elisarktis a răspuns (pentru KittyHHk):

Am vazut dar nu pana la sfarsit

| KittyHHk a răspuns (pentru Céline7):

Cred ca au folosit mai multi catei, pentru diferite scene... ma gandesc ca le-a luat destul de mult sa-i dreseze si sa prinda cadrele alea incredibile

| ghitza a răspuns (pentru l00K4Nxt):

Abia in seara asta am reusit sa ma uit. Imi dadeau lacrimile si abia reusesc si acum sa ma abtin sa plang. E super filmul, dar cand te gandesti ca s-a intamplat si in realitate, iti dai seama cat de mult se poate atasa un animal de casa de tine. Cat de credincioase sunt. L-a astaptat pana in ziua in care a murit, sa vina innapoi la el. Secvgentele alea + muzica te aduc intr-o stare de neimaginat, doar sa plangi iti vine.
Tie ti-a trecut? Mai iti vine sa plangi cand te gandesti la film? Doar timpul poate rezolva asta. Nici un film care il vizionezi sau banc pe care il citesti nu iti va scoate din minte acel film. Cel putin eu nu cred