| AdyAdeluş a întrebat:

As vrea si eu niste povesti de groaza.Dar nu link-uri ca unele nu merg, Cea mai de groaza poveste funda. Daca nu sunt deicsa si imi plac mai multe fac un fel de departajere si atunci primeste castigatorul 2 funde in tota.Astept raspunsuri doar 2 saptamani maxim.

Răspuns Câştigător
| ClaudiaAsaftei a răspuns:

Era,noapte,toata lunea dormea, dar eu nu aveam somn, doarme-am in sufragerie cu bunica mea(aveam niste musafiri)ea intr-un pat eu in altul, intr-un bun sfarsit ..adorm..dar nu pentru mult timp,ma trezesc iar ma uit in stanga,bunicamea sforaia,nimic neobisnuit,stau cu ochii inchisi si incerc sa adorm iar,dar tot degeaba,si doar stau cand aud ceva pasi in hol,ma gandesc ca e tatal meu (el mai are obiceiul sa se trezeasca seara sa manance)si aud ca intra in bucatarie, acel cineva, dar nu aprinde lumina, aud ca cineva deodata incepe sa deschida seraturul cu cutite si il tot inchide si deschide sertarul, apoi scutura lingurile si furculitele..deschide si inchide usile de la sertare..tot asa vreo 10 min, facea pur si simplu zgomot, am inceput sa ma speri, m-am gandit sa ma duc sa vad cine e, m-am ridicat din pat, am inaintat cativa centrimeti, si am fugit repede inapoi in pat, era, prea mare spaima, m-am bagat repede sub patura, zgomotele continuau, mi-am facut curaj am fusit repede pana la usa de la sufragerie(la bucatarie nu avem usa)si am stat cateva secunde sa imi trag sufletul si, deschid usa de la sufragerie chiar sa pot vedea putin, si, nu vad pe nimeni, dar zgomotele tot se aud..am inchis repede usa, nu mai puteam respira, m-am bagat in pat si am tras plapuma peste mine, de speriata ce am fost nu am mai auzit nimic, nu stiu cat au tinut, dar..de atunci seara, nu mai ies din pat, pentru nimic, ma intreb si cum.ce a fost.

Pe mine m-a tinut in suspans, sper sa-ti placa!:*

2 răspunsuri:
| ClaudiaAsaftei a răspuns:

Era,noapte,toata lumea dormea, dar eu nu aveam somn, doarme-am in sufragerie cu bunica mea(aveam niste musafiri)ea intr-un pat eu in altul, intr-un bun sfarsit ..adorm..dar nu pentru mult timp,ma trezesc iar ma uit in stanga,bunicamea sforaia,nimic neobisnuit,stau cu ochii inchisi si incerc sa adorm iar,dar tot degeaba,si doar stau cand aud ceva pasi in hol,ma gandesc ca e tatal meu (el mai are obiceiul sa se trezeasca seara sa manance)si aud ca intra in bucatarie, acel cineva, dar nu aprinde lumina, aud ca cineva deodata incepe sa deschida seraturul cu cutite si il tot inchide si deschide sertarul, apoi scutura lingurile si furculitele..deschide si inchide usile de la sertare..tot asa vreo 10 min, facea pur si simplu zgomot, am inceput sa ma speri, m-am gandit sa ma duc sa vad cine e, m-am ridicat din pat, am inaintat cativa centrimeti, si am fugit repede inapoi in pat, era, prea mare spaima, m-am bagat repede sub patura, zgomotele continuau, mi-am facut curaj am fusit repede pana la usa de la sufragerie(la bucatarie nu avem usa)si am stat cateva secunde sa imi trag sufletul si, deschid usa de la sufragerie chiar sa pot vedea putin, si, nu vad pe nimeni, dar zgomotele tot se aud..am inchis repede usa, nu mai puteam respira, m-am bagat in pat si am tras plapuma peste mine, de speriata ce am fost nu am mai auzit nimic, nu stiu cat au tinut, dar..de atunci seara, nu mai ies din pat, pentru nimic, ma intreb si cum.ce a fost.

Pe mine m-a tinut in suspans, sper sa-ti placa!:*

| AdyAdeluş explică (pentru ClaudiaAsaftei):

Da este frumoasa.Imi place dar sa mai vedem.