La mine se incarca chiar in momentul acesta, acum vreau sa ma uit... dar nu stiu daca merita
Cel mai bun film cu cei mai buni actori. Trebuie sa marturisesc ca nu am crezut ca Miley Cyrus poate juca asa. Am plans de vreo 4 ori. Nu am cuvinte. Actori foarte buni, care iti transmit ceea ce simt. A devenit filmul meu preferat!
L-am vazut la cinema. Este destul de impresionant, dar si actorii au fost bine alesi. Imi place este impresionant.
din pacate nu...am cautat dar nu am gasit nimic bun...ba se vede aiurea, da nu are subtitrare
Hmm filmu` chiar mi-a placut. si ideea filmului mi-a placut ca nu sa bazat doar pe dragostea dintre cei 2 a fost si partea familiara. cum isi petrece timpul cu tatal ei. Ti-l recomand
Eu l-am vazut la cinema, atunci cand a aparut. Ti-l recomand, e frumos si s-ar putea sa iti vina sa plangi, pentru ca sfarsitul e foarte trist. Sper ca te-am ajutat!
Da, l-am vazut si a fost super si emotionant si m-a facut sa plang de cateva ori parca iti transmite iubirea dintre cei 2 si te face sa te simti ...nu mai stiu nici nu mai am cuvinte til recomand si tie si altora
Aiurea rau. nici n-am putut sa fiu atenta la film din cauza ca de fiecare data cand radea Miley Cyrus ma pisam pe mine de ras, n-am apucat sa-l vad pana la sfarsit ca ma plictisisem.
adryyy întreabă:
Adredemesconf întreabă: