L-am vizionat... M-i s-a parut foarte fain... De mult nu am mai vazut un film care sa-mi atraga atentia... pe care sa-l pot cataloga drept "bun". A fost foarte fain realizat. si... sa recunoastem... ceea ce si-a dorit publicul... love story/fairy tale...
Da mie mi-a placut foarte mult. m-au impresionat foarte multe unele faze din film si am apreciat efectele speciale.
Am vazut partial din el... si sincer iti zic nu mi-a provocat nici o emotie nimic! Nu mi-a placut. Mai repede m-as uita din nou la Fireproof. un film care poate daca era mai mediatizat era mult mai bine cotat
Da. L-am vizionat, chiar la cinema in mall. si in stanga mea aveam persoana pe care o iubesc eu cel mai mult, in afara de asta vreau sa-ti zic ce este un film foarte foarte fain. si ese si din categoria filmelor care imi plac drama/romance.
In caz de nu l-ai vazut iti urez vizionare placuta si iti zic ca merita sa-l vezi! :*
Da l-am vazut si mi-a placut foarte mult. Unul sin cele mai bune filme pe care le-am vazut (imi plac filmele de fictiune/dragoste). Deabia astept sa imi iau cartile!
Filmul este bun dar cartea este superba.Trebuie sa la citesti pe toate trei care au aparut: Amurg, Luna Noua si Eclipsa.Astept parerea ta dupa ce citesti cel putin prima carte.
Da... mi-a placut mult l-am vazut de 2 ori... un film care merita vazut... mi-a palcut povestea dintre cei 2:X:X
Oameni cretini! Ce ii si in Romania asta?:O Filmul twilighta facut ravagii intoata lumea si s'au trezit FIX romanii sa comenteze! Daca Twilight nu e un film EXCEPTIONAL...att voi sunteti batuti in cap... da rau de tat Deci e cel mai tare film :X:X:X
RainUmbrella întreabă: