Trilogia "The Lord Of The Rings",The Hunger Games,The Clash Of The Titans,
Thor,Harry Potter, Star Wars, Avatar, Piraţii Din Caraibe, 300: Eroii De La Termopile,Your Highness,Conan Barbarul,Labirintul Lui Pan,Alice In Wonderland,File De Poveste,Underworld,The Prince Of Persia,Edward Scissorhands,Season Of The Witch, Interviu Cu Un Vampir, Hellboy, Cronicile Din Narnia, Van Hellsing.
Wild child,Fame,From Prada to nada,The devil wears Prada,Prom,Chalet Girl,Confessions of a Shopaholic, Red Riding Hood, Raise your voice, Mean girls, Mean girls 2, What's Your Number?, Enchanted, The princess diaries. funda? ))
Mai asteptam
Din ce ai zis, am vazut: Red Riding Hood si The Princess Diaries...restu mi se par de groaza dupa nume
Nuu..nici una nu e comedie incearca sa cauti pe net citeva denumiri de aici si o sa vezi.
A cerut filme noi, eu prin nou inteleg 2011-2012. Cel mai bun raspuns este a lui @SongsoftheSabbathSacrifice.
Eu iti recomand Journey 2: The Mysterious Island, John Carter, Wrath of the Titans, Mirror Mirror. Toate sunt din 2012.
Am vazut deja toate filmele acestea buna recomnadare. Dar nu te supara, te rog
o sa aleg raspunsul lui @SongsoftheSabbathSacrifice.
Have a nice day.
Puss in bots l-am vazut de curand si am ras foarte mult la el.Iron sky.Rock pentru totdeauna, Tangled. Sper sa fie bune doar astea mi-au venit in minte... P.S:Calatoria2 este foarte tare
! Have a nice day!
Iuxel întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Alexandru_Cepeş_1996 întreabă: