| OchiiAlbastrii20 a întrebat:

Aveti vreo idee de un film nou ceva?
In afara de Horror.
Ceva de Aventura, Fantezie.

Dau Fundita pentru cine da mai multe big grin kiss

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Trilogia "The Lord Of The Rings",The Hunger Games,The Clash Of The Titans,
Thor,Harry Potter, Star Wars, Avatar, Piraţii Din Caraibe, 300: Eroii De La Termopile,Your Highness,Conan Barbarul,Labirintul Lui Pan,Alice In Wonderland,File De Poveste,Underworld,The Prince Of Persia,Edward Scissorhands,Season Of The Witch, Interviu Cu Un Vampir, Hellboy, Cronicile Din Narnia, Van Hellsing.

6 răspunsuri:
| yourgirl a răspuns:

Wild child,Fame,From Prada to nada,The devil wears Prada,Prom,Chalet Girl,Confessions of a Shopaholic, Red Riding Hood, Raise your voice, Mean girls, Mean girls 2, What's Your Number?, Enchanted, The princess diaries. funda? ))

| OchiiAlbastrii20 explică (pentru yourgirl):

Mai asteptam happy
Din ce ai zis, am vazut: Red Riding Hood si The Princess Diaries...restu mi se par de groaza happy dupa nume big grin

| 96Madalina a răspuns:

Puss in bots l-am vazut de curand si am ras foarte mult la el.Iron sky.Rock pentru totdeauna, Tangledlove struck. Sper sa fie bune doar astea mi-au venit in minte... P.S:Calatoria2 este foarte tarehappy! Have a nice day!

| natearchibald a răspuns:

A cerut filme noi, eu prin nou inteleg 2011-2012. Cel mai bun raspuns este a lui @SongsoftheSabbathSacrifice.

Eu iti recomand Journey 2: The Mysterious Island, John Carter, Wrath of the Titans, Mirror Mirror. Toate sunt din 2012.

| OchiiAlbastrii20 explică (pentru natearchibald):

Am vazut deja toate filmele acesteawinking buna recomnadare. Dar nu te supara, te rog happy o sa aleg raspunsul lui @SongsoftheSabbathSacrifice.

Have a nice day.

| yourgirl a răspuns (pentru OchiiAlbastrii20):

Nuu..nici una nu e comedie happy incearca sa cauti pe net citeva denumiri de aici si o sa vezi.