| Copac13 a întrebat:

Bai cinefililor pe 21 decembrie 2016 apare assasin's creed filmul filmul dupa joc de cand astept sa se faca film dupa jocuri

15 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

E o mizerie Assasin's (a fost fain pana la Black Flag)

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, ai nimerit aiurea! Niciun cinefil adevarat nu si-ar pierde timpul cu filme candidate din oficiu la Zmeura de Aur.

| Copac13 explică (pentru ardnaxur1961):

Ba nu judec pe nimeni da eu cred ca o sa iasa un film frumos da cand o aparea atunci o sa vedem cine are dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LePotato):

Mie nici 3 nici 4 nu mi-a placut. primul a fost asa si asa, al 2 a fost perfect, al 3 si al 4 (episoadele) bunicele, dar AC 3 si 4 nici acum nu am jucat mai mult de o ora fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu astept un film Bioshock sau Half life, dar daca o sa fie o porcarie ca filmul NFS, dracu sa ii ia.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-ma, sunt prieten vechi cu Ubisoftullaughing si urmatorul Assasin's o sa fie slab de asemenea...

anonim_4396

Dupa porcaria de Unity, cred si eu. oricum, de la ubisoft Far Cry ce mai joc ca in rest nu ma mai atrage ceva. The crew nu mi-a placut, seria AC s-a dus dracu, Far Cry ce a mai ramas, pacat ca 4 e doar 3 versiunea 2. nu a venit mai cu nimic nou. sa speram ca 5 va fi o continuare adevarata cum a fost al 3 dupa al 2. alta grafica alt "engine" si multe altele.

Ti-as spune niste chestii, dar n-am voie(inca)laughing

anonim_4396

Adica?

Nu te-ai prins, nu te-ai prinslaughing

anonim_4396

Daca te referi la cchestii " dulci" nu ai avea voie vreodata laughing. totusi. ce are seria FC?

Lucrez la Ubisoft

anonim_4396

E clar atunci de ce jocurile sunt asa de praf rolling on the floor)

Nu tine de mine chestia aia...laughing

Ma rog, ma bag la somn sunt foarte obosit, bafta.

| Copac13 explică (pentru anonim_4396):

Mai vrei sa ma bati sefu la bani

Întrebări similare