Eu nu cred asa ceva personal pentru mine sunt doar banalitati si` povestii de speriat copiii mici. Oriq tu daca crezi e problema ta. Unii oameni cred ca aceste lucuri exista. :]]
Multe prostii am auzit pana acum de la fete ce ies din oglinda, zilele de 13 dar asta e cea mai tampita dintre ele. Acum serios cum naiba sa crezi asa ceva?
FICTIUNE!
Adica lol. e doar un anime! Nu exisra Jigoku Tshushin, Emma Ai etc...Cum nu exista nici Mos Craciun.
Ok?
Nuntzelegetzi? eu vam pus o intrebare si, seby? nu ma duc eu la psiholog pentru ca eu nu pot intreba pe nimeni pentru ca si colegii mei de clasa s-au tzicnit ar trebui sa meri u la m... in...
Te rog frumos sa-mi vorbesti frumos nu team jignit eu ma refeream la faptul ca daca u crezi in asa ceva... ai nevoie de un psiholog nu conteaza ce spun eu bine nu te lua dupa raspunsul meu dar crede-ma ca nimeni intreg la minte nu are cum sa creada asa ceva. Nu exista fantome spirite duhuri rele si ce mai vedem prin filme. Alea sunt pentru raiting sa atraga cat mai multi copii carora le place asa ceva si unii chiar incep sa aiba fiori de la chestiile alea si incep sa zic, ca le e frica de intunerik... si altele. Si siteul ala de care zici uh? mai facut curios cum cineva are putea sa creeza un site pentru asa ceva. Oricum dane si noua siteul ca am vazut ca multi il vor si suntem curiosi. Scz daca te-ai simtit jignita nu am vrut.
Pai de fapt saitul acela e facut de fanii hell girl acesta nu e adevarat oricum animeul e genial