anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am descarcat niste filme de pe net numai ca subtitrarea nu merge bine ori e mai inainte ori mai in urma de ex acum vorbesc ei si peste doua minute ajunge cu subtitrarea si acolo. Nu inteleg nimic din film. Cine imi spune si mie de ce merge asa sau ce sa fac ca sa mearga mai normal.

6 răspunsuri:
| RaVuL a răspuns:

Spune-mi filmul l-ai scos cu subtitrare sau fara?
daca e fara si ai scos tu subtitrarea nu ai scos-o bine pentru ca nu e bun framerate-ul.
Da-mi siteu de unde l-ai scos si un id de mess ca iti scot eu subtitrarea si ti-o dau

| mabo a răspuns:

Trebuie sa descarci alta subtitrare de pe subtitrari.ro dar sa te uiti sa aiba numele pe care il au la sfarsit filmele(extensia de ex.srt) adica scrie numele filmului si la sfarsit extensia.multa bafta, funda?

| LoveIsAllNeed a răspuns:

Imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund. Dar imi dai si mie site de unde ai descarcat? Te rog frumos!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RaVuL):

Subtitrarea am descarcat-o eu si astea sunt filmele la care nu merge : crazy stupid love, the last song, a walk to remember, step up 2 si tristan and isolde. Id meu e iulia_costiniuc. Asta e site-ul http://www.filmeselecte.info/search/label/Romance. Ms!

| LoveIsAllNeed a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti multumesc mult!happy