Au disparut mai multi din cauza lui Thanos, a folosit manusa si au disparus si ei la panarama, cred ca au tras la sorti care sa dispara si care nu , iar la final ne lasa de inteles ca Fury o cheama pe Captain Marvel care o sa apara si el anul viitor iar dupa o luna sau doua apare Infinity War partea a 2-a. Si in partea a 2-a cumva o sa apara toti inapoi. De unde stiu? Simplu, Spiderman 2, Black Panther 2, astea trebuie sa apara au fost anuntate si nu au cum sa apara daca eroii sunt morti. Acum sa vedem cu ce ne impresioneaza Marvel si cat de puternica va fi Captain Marvel
Asta nu stiu daca a murit mai mult a disparut cu restul nu stiu unde o sa aflam in infinity war part 2 la anul funda?
O sa apara toti care au disparut in Avengers Infinity War 2, n-au cum sa moara cei care abia au aparut.
Daca marvel chiar sunt nesimtiti se poate intampla si ca filmele Spider-Man 2 si black panther 2 sa se petreaca inainte de infinity war.Deoarece actiunile din Spider-Man 1 si black panther se petrec la cateva zile distanta de civil war, si intre civil war si infinity war sunt 2 ani distanta.In 2 ani este timp sa se intample Spider-Man 2 si black panther 2.