Poți împărți contul cu mai mulți oriunde ați fi. Și eu împart contul, iar unii se uită și din alte țări. O să se blocheze dacă vă uitați mai mulți decât trebuie exact în același timp.
In principiu nu-i problema, dar exista riscul sa fii detectat cu mai multe adrese de IP si blocat imediat de furnizor, sub pretextul ca cineva te hacuieste.
Da, mi-a venit imediat email in care sunt sfatuita sa schimb parola daca nu am fost eu. Daca am fost eu, e ok. Numai ca atunci eu nu eram activa pe cont simultan, de aia intreb. Ca daca suntem 2-3 sa nu fie probleme. Stiu ca altii impart acelasi cont fiind in cartiere diferite dar nu eram sigura daca au facut ceva setari. Multumesc.
Daca sunteti 2-3 vor fii probleme cu siguranta, ca sunt adrese de IP diferite si te vor bloca, fiindca este ilegal sa dai si altora.
Din pacate, nici o setare de pe fata pamantului nu poate sa ascunda mai multe adrese de IP.
Deci, daca ma uit eu de pe un profil si un prieten, simultan, pe alt profil, alt IP, mi-l inchide?! Multam pentru rabdare...
Eu zic că e ok. Am folosit vreo doi ani contul unui prieten din belgia, de multe ori ne uităm amândoi simultan, și nu avem nici o problemă.