| george204 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru toti fanii Naruto. De ce isi omoara Itachi clanul cu exceptia lui Sasuke?

5 răspunsuri:
| JustCC a răspuns:

I-a fost ordonat să-i omoare pe toți, dar pe Sasuke l-a iubit prea mult și nu a putut face acest lucru!

| OnuOnulică a răspuns:

Pentru că a vrut să îi dea o lecție lui Sasuke și să-l facă să-l urască atât de mult pe Itachi încât să-l omoare. A vrut să-l transforme într-un monstru pe Sasuke.

| george204 explică (pentru JustCC):

Dar Itachi nu a primit o misiune de la cineva ca sa si omoare clanul?

| JustCC a răspuns (pentru george204):

Păi asta am spus și eu. I-a fost ordonat de către cineva să-și ucidă tot clanul.
O să afli în Naruto Shippuden povestea adevărată. e foarte frumos capitolul ăla.

| Lucică1998 a răspuns:

Clanul Uchiha se pregatea sa de-a o lovitura de stat pentru ca se stimteau nedreptatiti de conduerea satului asa ca Danzo ii da ocazia lui Itachi sa-l salveze pe Sasuke. Daca nu si-ar fi omorat Itachi clanul ar fi facut-o altcineva si ar fi murit si Sasuke. Si de asemenea Itachi stia ca pentru ca Sasuke sa supravietuiasca, acesta trebuie sa devina mai puternic si cum ura si dorinta de razbunare sunt o motivatie destul de buna, l-a facut pe Sasuke sa-l urasca. In final tot ce a facut Itachi a fost pentru binele satului si pentru ca il iubea pe Sasuke.